Всички в Ботев разтрогват с помощта на Асоциацията на футболистите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:25 / 14.12.2009
5832
Всички в Ботев Пловдив са потърсили помощта на Асоциацията на българските футболисти и чрез нея евентуално ще разтрогнат своите договори на Арбитраж в началото на януари, ако не се стигне до сделка за продажбата на клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На днешната пресконференция присъства Мила Христова като представител на Асоциацията, като координатор. Адвокат на футболистите ще бъде Ясна Ставрева.

"Присъствам на пресконференцията по покана на футболистите от Ботев. Ние представляваме футболистите, защитаваме техните права и интереси, италианските футболисти са наши членове и като такива те се ползват от правата и услугите на асоциацията. Те се свързаха с нас, представиха своите проблеми и желания, ние организирахме среща с адвокатката и на нея те обясниха своите желания и съответно това, което се реши е да изчакат известно време, защото те искат да остант в Ботев. Ако решение не се намери в най-близко време, те ще могат да бъдат свободни агенти и да си намерят друг клуб, в който да играят, било то български или италиански, без трансферна сума. Изчакваме тяхното решение дали да се подават молбите им за разтрогване и за съответното заплащане, което им е дължимо", заяви Христова пред медиите.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).