Кметът на Асеновград обяви намеренията си относно стадион "Шипка"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:56 / 05.01.2022
4490
Стадион "Шипка" в Асеновград се сдоби с общо 850 нови седалки, монтирани на трибуните за зрителите и за гостуващия отбор. Те са разположени на площ от 1200 квадратни метра. Постави се и нова ограда с мрежа, която е с дължина над 80 метра.

Възстанови се така нареченото място "Трите пейки“. За целта пространството беше разчистено от дънери на дървета, саморасли през годините. Създадени бяха бетонови трибуни на три нива, похвалиха се от общината в града.

"Особено внимание обръщаме на спортния живот в Асеновград. Когато започна този мандат и отидох да видя какво е състоянието на стадион "Шипка", бях крайно разочарован и меко казано потресен от гледката. Причината беше, че места за сядане липсваха, а останалите такива бяха изгнили. Около тях всичко беше в обрасла растителност. Затова постепенно всяка година влагаме средства в реновирането на стадиона, за да може да стане много привлекателно място за нашите съграждани. Планирали сме в новия бюджет да заложим финансов ресурс за дооформяне вида на стадиона", заяви кметът на Асеновград доктор Христо Грудев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).