ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Божидар Божилов: Футболистите трябва да бъдат наказани за хулиганство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 02.11.2009Коментари (13)6037
© Plovdiv24.bg
Пред медиите днес застана и Божидар Божилов от фенклуба на Ботев. Той застана редом до Лилчо Арсов и заяви мнението на фенклуба: "Феновете, няма значение от кой отбор, когато направят някаква глупост ги прибират за по 10-15 дни и ги глобяват за хулиганство. Любопитно ми е на тези тримата - Кики, Акалски и Сечков - какво ще бъде тяхното наказание, защото те също провокираха, действаха хулигански", каза Божилов. 

"Подготвили сме декларация, която исках да бъде малко по-остра. Не е допустимо футболисти на който и да е от двата отбора да се държи по такъв начин. При едно добро дерби с отлична хореография и от двете страни, когато футбола се беше превърнал в празник, тези двама джедаи да осерат нещата, умишлено използвам тази дума. Моето лично скромно мнение беше, че това тяхното не беше пресконференция, а опит да си измият задниците, ибрикчийска работа", добави още Божидар Божилов.

Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
този Божилов ми прилича на работник от Чистота. Много спретнато момче и сигурно не търпи мръсотия - винаги е готово да подмие, където се наложи
0
 
 
Добре - Акалски и Дани Кики са виновни за боя. Грилчо е невинен и е спасявал живота си. Но защо от Ботев позволяват на накакъв дебил да чете декларации, в които да обижда Отбора ни и да разпалва допълнително омраза между феновете. Май че осрания е въпросния божур или както там му беше името. Но за него поне е лесно - явно често изпада в такава ситуация и си знае - ще грабне ибрика и ще се почисти.
0
 
 
Хаха буфери кво плюете бе комплексари!?Оня със заешката уста Славов шефа на фен-клубът ви,рева като жена в предаването на Сашо Диков!
0
 
 
На къв бои сте ни били ма тъпа п***оо, ти нямаш ли си цикал и тенджери който да гледаш, ами с футбол се занимаваш??? Не Киро и Дани трябва да изгонят, а по скоро теб мъжът ти трябва да ти хвърли един як пердах по жълтия ти нас**н задник, и да те изхвърли за въшкарника като "канар" от а група.
+2
 
 
супер киро и дани да ги няма една година по терените
0
 
 
Добре що не коментирате Галка ? Такъв цирк аз не помна...
-2
 
 
Ей падрал този до теб няма ли вина?Поне като ходиш на пресконференция слагай си новите дрехи!!Чобата се облича по-добре от теб!Вярно е, че Христола ти спря помощите, жабарите също не дават пари, но за да имаш малко авторитет поне си сложи абитуренския костюм!
+2
 
 
вие си го заслужавате,нито Божо,нито който и да било фен на Ботев не ви е виновен,сами се прецакахте-сърдете се на вашите "звезди"...
-1
 
 
Да бе даваите, наливаите масло в огъня, пишете деклараций, така и така шопите от яд, ни гледат под лупа специално Пловдив, сега като напишите тая декларация и Киро и Дани няма да ги има по терените една година. Ще се получи поредната наебавка от страна на перуката и компания. Н...ха ни като ни пратиха поръчков съдия за на онова кубе отборчето, такива идват в Пловдив правят ни и двата отбора на маимуни, сега и с ваша помощ пак ще ни го вкарат мощно. Но и да очаквам, разбиране от страна на тулупа, и татуировчика г.й е немислимо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: