ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гаф! БФС - Пловдив нарече Спартак "малък клуб"! Последва гневна реакция и бърза корекция
Автор: Стойчо Генов 13:25 / 04.08.2021Коментари (1)4045
©
От БФС - Пловдив направиха твърде неуместно сравнение и нарекоха Спартак (Пловдив) "малък клуб", видя Plovdiv24.bg. Квалификацията бе направена в материал за жребия в областната надпревара от турнира за Купата на България, който противопостави Спартак срещу Сокол (Марково).

Материалът бе озаглавен "Малки срещу големи в областния етап за купата на България", което се вижда и от снимката. Това естествено предизвика бурно недоволство сред привържениците на Спартак.

Ето какво написаха те в официалната си страница:

Много неприятно чувство се създаде у привържениците на Спартак след една квалификация в статията на БФС-Пловдив при обявяването на жребия за Купата на България на тяхната страница. Изразът: "Малки срещу големи...." в заглавието на новината е поводът за недоволството. Въпреки, че са уточнили, че се изправят отбори от 4-то ниво с такива от 3-то, това не дава право за подобни квалификации!

Колко да е "малък" Спартак (Пловдив) спрямо "големия" Сокол (Марково) примерно? Може би името Спартак, който има шампионска титла, спечелена Купа на страната, участник в КЕШ, финалист в Балканска купа и прочие, е нещо малко спрямо колоса Сокол? Колко да е малък Спартак, господа?

Да, в момента е в незавидно положение заради някои индивиди, но новите ръководители са си поставили цели отборът само да расте, нагоре и нагоре. Просто не трябва да се правят квалификации от една такава институция. Ние като привърженици считаме, че това е едно недоглеждане и просто изказваме нашето възмущение в нашата си страница, благодарим за вниманието!

Впоследствие от БФС-Пловдив си взеха бележка за гафа и промениха текста, който вече е със заглавие: "Жребий за областния етап за Купата на България". А текстът започва така: "Двата четвъртодивизионни отбора се паднаха срещу двамата представители на Югоизточната Трета лига в днешния жребий за областния етап за Купата на България".

"Дано друг път не се правят подобни квалификации, защото работата на хората от пресслужбата на БФС е само да ни информират коректно без своеволия в заглавия и прочие!", коментираха по този повод привържениците на Спартак.
Още по темата: общо новини по темата: 90
09.06.2022
08.06.2022
03.06.2022
01.06.2022
29.05.2022
27.05.2022
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А кое му е голямото на този селски четвъртодивизионен клуб? 100 години история и нищо. Много сте големи, ама на приказки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: