ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с много слаб мач преди първата битка срещу Копенхаген
Автор: Стойчо Генов 22:14 / 01.08.2021Коментари (14)6387
Локомотив (Пловдив) продължава без спечелена точка през новия сезон в Първа лига. Черно-белите изиграха много слаб мач и загубиха гостуването си на Локомотив (София) с 0:1 в двубой от втория кръг, който се игра на "Арена Царско село" в столицата.

Реал Лолала (5) вкара единственото попадение за домакините.

Официален дебют за пловдивчани направи бившият вратар на Байерн (Мюнхен) Лукас Редер, както и юношата на клуба Мартин Паскалев и най-новото попълнение Венсан Марсел. В същото време треньорът Александър Тунчев остави на резервната скамейка петима от футболистите, които бяха титуляри в реванша срещу Словачко в Лига на конференциите.

Мачът започна ужасно за вицешампионите, които допуснаха гол още в 5-ата минута при първата атака на съперника. Карим Бухмади бе изведен отдясно в наказателното поле и почти от аутлинията центрира към далечна греда. Там Реал Лолала беше оставен абсолютно сам и засече от въздуха с левия крак за 1:0.

След като проспаха цялото първо полувреме, черно-белите създадоха първата си по-читава атака едва минута преди почивката. Георги Минчев свали с глава към Венсан Марсел, който се озова в добра позиция, но преди да шутира, Пламен Крачунов изчисти в корнер. След неговото изпълнение Мартин Паскалев засече с глава, но високо над напречната греда.

На полувремето Александър Тунчев извърши 4 смени и възпитаниците му започнаха по-често да владеят топката, но отново не създадоха положения пред противниковата врата. Конър Руан опита силен удар от дистанция, при който Александър Любенов се намеси и изби топката в корнер.

В 80-ата минута Умарбаев центрира в пеналта, а вратарят на Локо (Сф) боксира. Топката отиде при Димитър Илиев, който шутира със задна ножица, а Георгиос Катсикас изби с глава пред голлинията.

Локо (Пд) игра в състав:

Лукас Редер, Олексий Биков (46- Кристиан Гомис), Артур Крачун, Мартин Паскалев (46- Петър Витанов), Парвиз Умарбаев (81- Айвън Ангелов), Емил Янчев (46- Лукас Салинас), Милош Петрович, Конър Руан, Венсан Марсел (46- Димитър Илиев), Бирсент Карагарен, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страхотна игра на истинското Локо. Себераздаване до последно и борба за всяка топка. Не останаха никакви съмнения относно кой е по-класният отбор.
0
 
 
Къде видяхте Локо Пловдив. Това е сборен отбор от играчи на килограм. Дългата ръка на Николай Гигов, Крушарски събира пари за издръжката. Смешници от всякъде, Аян Садъков ще се обърне в гроба. Отдавна не ходя вече да ги гледам.
-2
 
 
Жълт циганино ние играем за европа ! Вие с кой играете за кво се борите вмирисъни селяни вечно бити и Е*ани .
0
 
 
Победа за истинското Локо! Честито железничари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: