Фенове на Локо се срещнаха с кмета, поискаха едно конкретно нещо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
17:06 / 08.07.2021
5347
Същата сума, която ще бъде необходима на ПФК "Ботев 1912“ за закупуването на седалки, подходящи за международни срещи и затревяване на терена, ще бъде отпусната и на ПФК "Локомотив 1926“. Това заяви кметът на Община Пловдив Здравко Димитров на среща с представители на "черно-белите" привърженици. На нея присъства и заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

"Ще има реципрочно, абсолютно същото, финансиране и ще удържа на думата си. За това обаче е необходимо да имате проектна готовност за какво ще бъде инвестирана сумата. Парите не се отпускат на клуба, а за подобряване на стадионите, които са общинска собственост“, заяви Димитров.

Черно-белите привърженици се съгласиха, че първо трябва да мине пазарното проучване за седалките и затревяването на терена на стадион "Христо Ботев“, за да се знае необходимата сума за ПФК "Ботев 1912“, която ще бъде внесена за гласуване в Общински съвет – Пловдив. На тази база ръководството на ПФК "Локомотив 1926“ ще прецени какви са най-неотложните дейности по стадиона в парк "Лаута“ и ще подготви проект.

Искането на привържениците на Локомотив е предложенията на Община Пловдив за двата клуба да бъдат гласувани на една сесия, за да няма разделение.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).