ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Спартак: 11:0! Чичо Крум до каквото се докосне, трева не никне!
Автор: Стойчо Генов 13:54 / 18.06.2021Коментари (3)7840
©
Феновете на Спартак (Пловдив) отново избухнаха срещу един от ръководните кадри в клуба през изминалия трагичен сезон, завършил с изпадането от Трета лига Югоизточна група, видя Plovdiv24.bg. Става въпрос за Крум Георгиев, който официално е треньор в ДЮШ на синьо-белите, но е бил и помощник-треньор в представителния тим.

Повод за реакцията на привържениците е срамната загуба на юношите до 17 години с 0:11 при гостуването им на Черно море (Варна).

"Забележете един резултат от U17! Среща от 30 кръг, игран на 17 юни: Черно море - Спартак 11:0! Вижте чичо Крум докъде докара и тези юноши! Но това не пречи хората да си правят снимки на моренцето", написа официалната страница на привържениците на Спартак във Фейсбук. Там бе публикувана снимка от морето на Крум Георгиев, който е заедно с треньора на дублиращия тим Неделин Петров и бившия наставник на представителния отбор Стефан Учиков.

"Просто този, до каквото се докосне, трева не никне. Много тежък сезон, челно място и заслужена почивка Гларусииии! Връзката е силна, трудно се устоява на такава "любов". Манолско Конаре те/ви зове...", пише още официалната страница на "синьо-белите" привърженици.
Още по темата: общо новини по темата: 90
09.06.2022
08.06.2022
03.06.2022
01.06.2022
29.05.2022
27.05.2022
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Убеден съм,че е излишно привържениците на "СПАРТАК"да се занимават с този "треньор"по футбол.Не му правете т.н. скрита реклама.Явно,че не става за треньор по футбол.Мнението ме е,че Учиков с когото "Спартак"влезна в Трета лига беше грешка,че бе освободен.Това можеше да стане и сега.Успех на Бачков!!!
+1
 
 
Чичо ви Крум е едно жалко подобие на треньор и ръководител ! Казвам ви го от личен опит, защото преди десетина години тренирах в неговата школа. Човека се интересува само от парата която му влиза в джоба. Показателно затова е че той няма реализиран нито един негов футболист. Големи треньори като Митко Джоров работят за децата и за футбола и създават печеливши отбори и футболисти, но от бай ви Крум не очаквайте същото. Там на дневен ред е да си пълни джоба, а какъв футбол играят децата му не е важно. Винаги е бил такъв, няма и да се промени. Успех Императоре, много богат да станеш ти пожелавам !
+2
 
 
Този така наричаш себе си кРУМЧО е най-големият ЧОКУНДУР. Не е откраднал само това до което не се е докоснал. Само палавници и динковци в този велик отбор се събраха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Събитие в Трета лига! Спартак и Несебър се издъниха
Важен тест за Спартак по пътя към Втора лига
Фенове на Спартак: Сами срещу всички сме! Трън в очите на много хора, но ще се борим докрай
Край! Спартак (Пловдив) няма да използва повече тази емблема
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: