Отново наливат бетон на "Бесика", ето как ще се строи трибуната поетапно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
11:56 / 09.06.2021
8736
Община Пловдив внесе днес яснота относно строителството на трибуна "Бесика" на стадион "Локомотив", с което потвърди ексклузивната новина на Plovdiv24.bg от вчера. Нашата медия първа информира, че вече е налят първият слой бетон и на обекта са стоварени тонове арматура.

Вече е налят първият пласт бетон на трибуна "Бесика" на стадион "Локомотив". Така нареченият "подложен" бетон бе положен през уикенда, а до късния следобед вчера работници на фирмата изпълнител - "Рудин", подготвяха арматура за следващия пласт, който ще се постави днес, информираха от общината.

"До старта на първенството в Efbet-лигата трибуна "Бесика" ще бъде изградена до кота нула и ще се продължи с надземното изграждане. Трибуната ще бъде обезопасена и отделена от терена, за да не влияе на провеждането на срещите". Това коментира кметът на район "Южен“ Костадин Язов, който следи от страна на Община Пловдив строително-монтажните дейности на стадиона.

В същото време продължава работата на проектантите по подготовката на заданието за трибуната за гости, която ще бъде изградена в южна част на стадион "Локомотив".


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).