Най-после! Почна строителството на трибуна "Бесика"!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
13:29 / 27.05.2021
9118
Дългоочакваният от привържениците на Локомотив Пловдив момент настъпи! Започнаха строителните дейности по изграждането на новата трибуна "Бесика" на стадиона в квартал "Лаута", видя Plovdiv24.bg. Металната конструкция от старата трибуна отдавна е премахната и преместена на базата в "Тракия".

Веече се копае на мястото, където след време ще бъдат налети основите на бъдещото ново съоръжение. Работата се извършва от старозагорската фирма "Рудин", която спечели обществената поръчка, а вече изтече 14-дневният срок, в който можеше да се обжалва издаването на строителното разрешение от община Пловдив.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Трибуна Бесика ще има козирка, която ще покрива 70 процента от местата. Те ще са на 26 реда. В приземното ниво ще бъде изграден клубен музей, фенмагазин и заведения. Предвижда се да има медицински кабинет, санитарни помещения и помещение за задържане на агресивни лица.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).