ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
От 7Спорт прогнозират победа на Ювентус в събота срещу Верона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 25.02.2021Коментари (0)886
©
Ювентус гостува на Верона в двубой от 24-ия кръг на италианската Серия А. Срещата ще се проведе на 27 февруари, събота, от 21:45 часа на стадион "Марк Антонио Бентегоди“ във Верона. Двубоят ще бъде пореден тест за шампионските амбиции на Ювентус, но тимът на Андреа Пирло трябва да се справи в този мач.

Експертите от топ футболни прогнози за днес на 7Спорт предвиждат победа на "бианконерите“ срещу Верона в събота.

След 23 изиграни кръга в италианската елитна дивизия, отборът на Ювентус заема 3-то място във временното класиране на Серия А с актив от 45 точки. Доста рядко в последните години сме свикнали да виждаме "старата госпожа“ да не е на върха. Изоставането на Ювентус до лидера Интер е цели 8 точки при условие, че "нерадзурите“ са с мач повече.

Все още Ювентус има реални шансове да грабне титлата, но трябва да печели всеки един мач в следващите седмици. Отборът трябва да вкарва повече голове, тъй като изостава със своите 44 попадения, докато лидерът Интер е с най-добрата атака в лигата - 57 вкарани гола. Освен това отборите на Милан, Рома, Аталанта и Наполи имат по-добро нападение от Ювентус. Това е изненадващо предвид факта, че в тима на Юве е супер звездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Португалецът прави всичко по- силите си, но слабите представяния на колегите му в нападение – Мората и Дибала, не позволява на Юве да бъде толкова резултатен.

В последния си мач, "бианконерите“ сразиха Кротоне с 3:0 в понеделник. Роналдо отново беше над всички, отбелязвайки два гола. Португалецът вече има 18 попадения в Серия А през този сезон и е претендент за златната обувка в лигата.

С победата си срещу Кротоне, Ювентус сложи край на серия от три поредни мача без успех. Това включваше две поражения – едно от Порто с 1:2 в Шампионска лига и едно от Наполи с 0:1 в Серия А.

"Старата госпожа“ се върна на верния път срещу Кротоне на фона на очакванията на всички футболни прогнози за срещата. Анализаторите на 7Спорт също предвиждаха успех за тима на Андреа Пирло. Сега очакванията са Ювентус да спечели и съботната си визита на Верона. "Бианконерите“ загубиха последните си два мача на чужд терен, но нямат право на грешна стъпка във Верона, за да останат с реални шансове и да спечелят за поредно Скудето в Италия.

Нека обърнем внимание и на съперника на Юве – Верона, който е в първата половина на класирането и не трябва да бъде подценявам. Домакините имат 34 точки след 23 изиграни срещи, като са само на една позиция зад осмия в подреждането Сасуоло. Верона не загуби нито един от последните си два мача. В миналия кръг "жълтите“ направиха реми при визитата си на Дженоа (2:2), като Илич и Фараони се разписаха за Верона. Преди това тимът надви Парма с 2:1 на собствен терен, като с този резултат сложи край на серията от две поредни загуби.

Верона е във впечатляваща серия от три поредни победи на собствен терен, като един от успехите им беше срещу Наполи с 3:1, така че Ювентус трябва да внимава в предстоящия мач в събота вечер.

"Старата госпожа“ не успя да спечели домакинството си на Верона през първия полусезон, след като мачът на "Алианц Стейдиъм“ завърши наравно 1:1. Верона е без поражение в изминалите две срещи с шампионите, тъй като преди това надиграха именития си съперник с 2:1 у дома. Дали в трети пореден мач "жълтите“ няма да загубят предстои да разберем тази събота, но фаворитът в двубоя според експертите на 7Sport е тимът на Ювентус.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: