ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Енрико Пичони: Как не го е срам Христолов да ми ползва името
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:58 / 06.08.2009Коментари (0)5465
© Plovdiv24.bg
След бурните събития около стадион Ботев тази сутрин представяният за треньор Енрико Пичони бе забелязан от фенове в компанията на Лилчо Арсов и преводач да влизат в пловдивско заведение близо до стадион "Христо Ботев".

Феновете настръхнаха, че са били обект на нагла лъжа само час по-рано, предвид това, че Арсов до скоро бе част от "Света троица", водеща тренировките на Ботев. Веднага се изказаха предположения, че Арсов реално "сдава" отбора на Пичони, което предизвика гневни коментари.

15-на фена упорито чакаха Пичони и Арсов да излязат от заведението, като някои от тях тихичко се надяваха Димитър Христолов да се присъедини към компанията на италианеца. За да са в течение на нещата, феновете пращаха "скаути", които да проверяват дали някой не се е присъединил към Арсов и Пичони.

Търпението на феновете бе възнаградено, след като тримата следени излязоха от заведението. Привържениците веднага наобиколиха Пичони с въпроси. Енрико бе крайно възмутен от цялата ситуация, като хвърли вината за неразборията върху Димитър Христолов. Според Пичони, той самият наистина е бил в Пловдив като турист, събирайки успоредно впечатления от българския футбол. Италианецът коментира с думите "Как не го е срам да ползва името ми! " твърденията, че футболната общественост в България е знае, че той е новия треньор.

По време на "голямото дебнене" представящият се за мениджър на Лука Помпоне - Мауро Бернабей, реши да говори с феновете на Ботев относно плановете на нароченият за кандидат-купувач италианец. Големият резил стана, когато дойде време да се плаща сметката в пловдивско заведение. Тогава Бернабей извадил купчина жълти стотинки, с които едва могъл да си плати изпитите питиета. Феновете допълнили необходими пари към шепата стотинки на Мауро. Според феновете човек, говорещ за милиони, би трябвало да има поне 20 лева в себе си. Запалянковците смятат, че Бернабей е лаладжия, и всичките им надежди за някаква реална ситуация са на път да се изпарят отново.

По време на "срещата" пред стадион "Христо Ботев" фенове разговаряха с футболисти, опитвайки се да ги накарат да вземат ясна позиция срещу Селския. Въпреки опитите на запалянковците, нито един футболист не пожела да застане мъжки, да погледне феновете в очите и да заеме ясна позиция. Предполага се, че Христолов ги е наплашил с дисциплинарни уволнения, въпреки че, според присъстващи запознати с материята, реално погледнато футболистите дори могат да предявят искове към работодателя си. Причина за подобни искове би била непоносимата ситуация, в която тренират и играят самите футболисти, както и това, че заради политиката си играчите са обект на постоянен психически тормоз.

Източник: sportno.info

Още по темата: общо новини по темата: 114
11.10.2009
07.10.2009
18.09.2009
12.09.2009
08.09.2009
05.09.2009
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: