ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Омониго Темиле спря бойкота, поднови тренировки с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:00 / 30.07.2009Коментари (0)6219
© Plovdiv24.bg
Нигерийският халф Омониго Темиле прекрати най-сетне бойкота си и поднови тренировките си с отбора на ФК "Ботев" (Пд), след като преди 10-ина дни личният му импресарио Георги Градев обяви, че клиентът му не е състезател, който е готов да си плаща, за да играе футбол. Темиле и Градев се заканиха, че ще сезират ФИФА, ако до 4-5 август президентът на "канарчетата" Димитър Христолов не се разплати с африканеца, който вече се ослушвал за оферти от други клубове.
Омониго Темиле фигурира в списъка с 30-ина имена, на които треньорският триумвират Петър Пенчев, Иван Кочев и Лилчо Арсов ще разчита на старта на новия сезон в "А" група. В групата на излишните обаче се оказаха братовчедът на Христо Стоичков Красимир Георгиев и братът на хондураския нападател на "Интер" (Милано) Давид Суасо. Двамата бяха натирени от стадиона край Бирената фабрика с още една дузина мераклии за жълто-черния екип, по-известните имена, сред които бяха това на кадъра от школата на ФК "Локомотив" (Пд) Делян Ташев, синът на легендата на "Берое" (Стара Загора) Васил Драголов Паоло и стоперът на "Панайот Волов" (Шумен) Николай Миланов. От докараните на проби знайни и незнайни футболисти останаха украинският халф Александър Князев, бившите състезатели на ПФК "Брестник 1948" Борис Благоев-Фиго, Стоян Ангелов-Стинката и Благовест Трънчев, синът на сел

Христолов след заседанието на Арбитража за Тимонов и Манчев
екционера на юношеския ни национален тим до 19 години Атанас Маринов Георги, вратарите Румен Попов и 19-годишния Зарев от школата на "Септември" (Сф), полевите играчи Христо Сталев и Тодор Тодоров. Тяхната съдба бе оставена да се решава след снощната контрола в Пазарджик с местния третодивизионен "Бенковски". Вероятно в "Ботев" през новия сезон ще играе таранът Евгений Курдов, докато халфът Иван Караманов, чийто договор с "Локомотив" (Пд) изтече на 30 юни, е поискал време за размисъл до края на седмицата, дали да облече отново жълто-черната фланелка.

Пред Арбитражния съд на БФС договорите си с "жълто-черните" по вина на ФК от днес до 15 август пък се канят да разтрогнат още 13 "канарчета". Едва петима от тях още се вясват на стадиона край Бирената фабрика, но само двама от "бунтарите" - Красимир Кръстев и Добрин Орловски, тренира вчера с "Ботев". От миналогодишния състав в отбора със сигурност остават единствено стоперът Васил Василев-Стълба, който е фаворит за нов капитан на "канарчетата", и 7 играчи от набор-89 от собствената школа. Първи професионални договори през следващата седмица се очаква да бъдат предложени на четирима футболисти от набор-90 от ДЮШ на "Ботев" - вратаря Христо Радков, бранителя Иван Светлев и нападателите Любомир Александров и Петко Василев.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 114
11.10.2009
07.10.2009
18.09.2009
12.09.2009
08.09.2009
05.09.2009
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: