ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Ад на пътя! Петима млади загинаха в две ужасяващи катастрофи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 10.07.2014Коментари (44)55027
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Две жестоки катастрофи взеха пет жертви през изминалото денонощие в областта. Вчера около 22 часа на пътя между град Първомай и село Виница лек автомобил "Опел" се движил с несъобразена скорост и поради загуба на контрол навлязъл в лентата за насрещно движение, където се сблъскал с лек автомобил "Фолксваген Голф". 

При удара на място загинала 19-годишна девойка от село Виница. Тя пътувала в опела, чийто шофьор Н.А. /25 г./ от Първомай е настанен в болница в тежко състояние. 

Установено е, че вторият водач, на 29 години от село Ягода, е неправоспособен. Той и четиримата му спътници са били прегледани на място от екип на спешна медицинска помощ и освободени за домашно лечение. Работата по случая продължават служители от РУ - Първомай.

Половин час след полунощ днес челен сблъсък отнел живота на 39-годишен димитровградчанин, водач на лек автомобил "Фолксваген Шаран", и на 24-годишен пловдивчанин, който шофирал лек автомобил "Тойота Корола". 

При инцидента сериозни травми са получили пътници във втората кола - 39-годишен мъж от Пловдив и 34-годишна жена и 17-годишно момче от Храбрино. На път за болницата пловдивчанинът е починал, а по-късно издъхнала и жената.

Тийнейджърът е настанен за наблюдение с опасност за живота. Служители от сектор "Пътна полиция" работят по изясняване на причините, довели до трагичния инцидент, станал на изхода на Бяла река.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Почивай в мир Мая! С теб сме Кало! Ти можеш ти си силен и Господ както и ние сме до теб! Вярваме в теб! Ще се оправиш и ще си отново с прекрасната усмивка на лице!
0
 
 
ЛЕСНО Е ДА СЕ КАЙЕ ДА МРАТ,/ КОИ КАКВОТО ПРАВИ -СИ ПЛА6ТА/, ЙАЛКОТО Е ЗА ТЕЗИ ОТСРЕ6ТА ,КОИТО СЕ ДВИЙАТ ПРИМЕРНО,СПОКОИНО И ИЗВЕДНАЙ,.....СТРА6НО, СМАРТ.....И ВСИ4КО СЛЕД ТЯХ МАКА,ГОЛЯМА МАКА...ЗА ВСИ4КИ КОИТО ГИ 4АКАТ И ОБИ4АТ.....ЙАЛКО....МНОГО ЙАЛКО.....
Сподели какво ново....
на 11.07.2014 г.
+2
 
 
Никой не ги обучава да карат като изроди по време на курса.Това е криворазбрано самочувствие на българина,че всичко може и то по-добре от другия.Амин.
-4
 
 
Ми да мрът отворковците.Аз нямам книжка защото си знам възможностите и не искам да затривам хора.:)Иначе мога да си купя и ферари ако искам.Прекалено много чалга има в държавата и всеки 17 годишен вече си мисли че е мъж-Бабаит.А всъщност е един недоразвит сперматозоид.Те ви чалга нещастници
Слънчево е - какво по-хубаво от това :)
на 10.07.2014 г.
+4
 
 
Лъчо и Мая - да почиват в мир милите ми те. Бог да ги прости! Дано да сте щастливи там където сте сега. :(((((
+2
 
 
бЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ПО ДОБРЕ НЕ ГОВОРЕТЕ !!!!
+3
 
 
Не можеш да се радваш на една трагедия , Димитре!Никой не е застрахован!От школите, където ги обучават, само им вземат парите, но шофьори не излизат!Излизат келешчета с високо самочувствие.А за законите на Шериата - не ми се говори,Румяна.Само си представям как ти жулят задника с тояга, щото вместо с 60 си карала със 70......Не знам като се качиш как ще шофираш след 50 тояги на голо!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Трябва да заимстваме някои идеи от законите на шериата. На всеки катаджия да му се даде здрава пръчка и правото да сваля гащите и да бие на голо по 50 тояги всеки, който не спазва правилника или кара пиян или без книжка. Като ги надупят по 2-3 пъти месечно такива изродчета, ще се замислят дали да продължат да шофират.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблеми с водата в Брестовица
Срути се къща в Стария град
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: