Защо се хабят пари за тротоари и зелени площи, а никой не санкционира наглеците?

Автор: Мария Морунова
Коментари (11)
09:40 / 16.05.2015
5995
За голям брой наглеци в карето бул. "Никола Вапцаров", ул. "Михалаки Георгиев", ул. "Полтава" и ул. "Николай Райнов" в "Южен" сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

"Днес 2 май, пореден опит за разходка с бебешка количка... Но пак неуспешен. Писна ми, а вероятно и много родители ще ме подкрепят - не сме на слалом, ходене с препятствия и други подобни. Нямало пари в Пловдив, в Общината и не знам си къде... Ми как ще има, като институциите не си вършат работата... Тоест едните, които всички нападат, че не си вършат работата, я вършат - правят тротоари, паркове, алеи и т. н., но другите, които трябва да съблюдават за запазването на тези скъпи придобивки, които се правят за нас, просто ги няма или ги мързи, или кой знае какво още, но не си вършат работата.

Та да си дойда на думата - изпращам снимки на няколко тротоари, извинявам се, обсебени тротоара, в едно нищожно каре в гр. Пловдив, район "Южен".

Оставям на страна ул. "Михалаки Георгиев" от бул. "Вапцаров" до ул. "Георги Икономов", където има огромни знаци спирането и престоят забранени, но и тя е паркинг, като всичките спрели автомобили създават предпоставка за ПТП, защото за да се разминат 2 автомобила, трябва единият да спре.

Питам - как да се разходи обикновен човек, майка с количка или възрастен човек, който е трудно подвижен, но не се отказва... Питам - докога парите ни от данъци, ще се хвърлят през прозореца и защо изобщо се хабят, след като насреща няма нищо. Защо няма кой да глобява хората, които съсипват зелените площи и толкова ли е трудно някой да си свърши работата?

На снимките ще видите как точно за 10 мин., можеха да се изкарат едни 1000 лв., които да отидат я за детска градина, я за ясли, площадки и други. Докога ще се търпи това поведение?!

Призовавам всички, които това ги дразни - да залеем КАТ, районните кметства, кмета и всички по веригата със снимкови материали, белким някой реши да се самосезира..."

Виж коментарите (11)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).