ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Защо губернаторът се наведе пред ромите и каруците?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 21.02.2012Коментари (36)8563
© Plovdiv24.bg
Преди около две седмици Общинският съвет взе едно наистина правилно решение, забранявайки тотално каруците в Пловдив. В град с претенции за култура и история, какъвто сме, е меко казано срамно и опасно ромските каруци да се движат необезпокоявани.

Истински шок предизвика решението на областния управител Здравко Димитров да върне тази забрана за преработка и прегласуване.

Резултатът е срамен: Ромските каруци остават, официално ще им забранят да се движат из града, ще могат уж само в "махалата". Има ли грамотен пловдивчанин, който да вярва, че тази забрана ще се спазва? Ромските каруци най-вероятно ще продължат да "шетат" из целия град необезпокоявани.

Застъпвайки се за ромите и каруците, Здравко Димитров много добре знаеше, че ще предизвика общественото недоволство. С каква цел го прави?

На всички запознати по-дълбоко с политическия живот в града ни им бе ясно, че бишият районен кмет на "Западен" искаше да става кмет на града. Вътрешно гласуване в структурите на ГЕРБ обаче ясно му показа, че не е желан за кандидат на Борисовата партия. Това обаче няма да откаже бившия таксиджия и баскетболист.

Сега той прави услуга на ромите и ще им я припомни, когато му дойде времето, разчитайки, че масовият пловдивчанин ще е забравил този "жест".

Това разбира се е само една от версиите, но е основната. Здравко Димитров явно не се е отказал от амбицията си да стане кмет и е решил да го направи с цената на всичко, дори за сметка на Пловдив и пловдивчани. Лошото е, че най-вероятно той ще продължи да бъде "скрита опозиция" на сегашната общинска власт, което ако се случи, може да го превърне в опасен и вреден за града ни.



Още по темата: общо новини по темата: 11
01.11.2012 »
21.07.2012 »
06.06.2012 »
08.05.2012 »
19.04.2012 »
01.03.2012 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Колкото е голям на ръст - толкова е малък като човек ..... жалка историйка
+1
 
 
Да но Пловдивчани няма да забравим това с каруците ако Здравко Димитров се кандидатира за кмет!!! МАХАМ ГИ -АААА НЕ ВРЪщАМ ГИ!???
+2
 
 
Само по себе си с тези каруци се извършват незаконни превози.Кога извозват боклуци/скрап, кога доставят инертни материали.Случвало ли ви се е да си спите сладко в Неделя и да се събудите от крещящ ром: "Изкупуваме печки, перални бойлери,....стари хладилници".Няма ли друга институция в този град, която да се заеме с тези "возила"?Да ги накарат да си извадят ветеринарни паспорти на конете, да им сложат чипове като на домашните кучета, да минат ТП каруците и др.Данъчните да им хакнат по един мобилен касов апарат!
+2
 
 
Обединявайте се майни,няма ботев,няма локо всички заедно,да изгоним тия мангали и комуняги от града ни веднъж завинаги.Това безсрамие на другаря димитров,не е сефте и няма да спре скоро.Вън чумо недна.
+2
 
 
Продажник! Какво да очакват хората от такив бъдещ кмет, той от сега не го интересуват хората и реда а само облагите ! :))
+2
 
 
Държавата дискриминира българите!Да горят в ада всички,които го позволяват!
+1
 
 
Е да,ама ние няма да се наведем пред тези хлебарки.Терор навсякъде и по какъвто начин можете-клаксони,камъни и тукати ако трябва.Докога тези паразити ще си правят каквото си искат закриляни от търтеи като този?
+1
 
 
Навсякъде управляващите си плетът кошниците със циганите,това са техните гласове ,а и си приличат -едните крадат и другите крадат.
+4
 
 
в Германия преди 200 години немците имали голям проблем с каруците и конете и каляските се умирали животни и се било срало нляво и на дясно и било гадно за хората / затова седнали и решили следното дайте да създадем нещо подобно на каруците ама да ги няма конете и така се поевила колата .А този мръсен долен пенсионер с побеляла коса иска да ни върне в онова време дайте да го върнем в онова време него да гласуваме срещу него да си оди
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: