ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ВМРО - НИЕ бесни, ако има протести за боклука те ще ги подкрепят
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 14.09.2010Коментари (13)3901
© Plovdiv24.bg
В редакцията на Plovdiv24.bg пристигна гневна декларация от партия ВМРО - НИЕ, относно очакващото се ново депозиране на софийски боклук в пловдивското сметище в Цалапица. Ето и цялото писмо на ВМРО - НИЕ:

Днес окончателно правителството доказа, че води целенасочена и нагла политика на диктат срещу град Пловдив и неговите граждани. С решението си за депониране на нови отпадъци на сметището в Цалапица, Министерски съвет на практика раздели българската нация на столичани и хора от провинцията, които имат единствено правото да се съобразяват с желанията на управляващите в София. В условията на действаща демокрация, при положение, че България членува в Европейския съюз, е недопустимо правителството да налага решенията си със силови методи и в разрез на свободната воля на българските граждани.

За втори път след суходолската сага, ставаме свидетели на това, че за едни държавата е майка, а за други е мащеха. Общините, които се управляват от ГЕРБ, нямат проблеми с финансирането от държавата и за тях криза не съществува. Всички останали обаче трябва да понасят приумиците на финансовия корифей Дянков и да работят в условията на финансов геноцид.

ВМРО - НИЕ остро осъжда действията на правителството, което се опитва да реши проблемите на София за сметка на всички останали общини в България. Никой не може да си позволява да разделя страната и гражданите й по каквито и да било принципи, най-малкото географски. С днешния си дискриминационен акт правителството ясно показа, че Пловдив и пловдивчани не могат да очакват нищо добро, а решение на проблемите се търси не с диалог, а се налагат решения от позиция на грубата сила.

От ВМРО - НИЕ искаме за Пловдив и пловдивчани просперитет, а не боклуците на София. Уважаеми г-н Борисов, Пловдив не е сметище на столичани и като политическа сила ние не можем да приемем равнодушно грубото погазване на местното самоуправление. От тук натакък ВМРО-НИЕ ясно заявява, че ще подкрепи всички възникнали протести срещу приемането на бали софийски боклук.




Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ок де и какво правим??? ВМРО подкрепят инициятивата, и кои ще я организира??? Май трябва точно те като партията на Славчо да организират пловдивчани на протест!!!
0
 
 
еми хайде да се съберем и да направим нещо - протест или де да знам.... пффф какво ли говоря и аз , ако е за чалга концерт половината град там, ама иначе си траят, ами хората от цалапица, защо не се вдигнат на протест или по им отърва да се оплакват?!
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 14.09.2010 г.
+6
 
 
Само си чешим езиците и да има протести ще излезнат малцина,другите ще гледат сеир.....Всички сме активни само в нета.....
0
 
 
ПЛОВДИВ Е С НАЙ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ В ЕВРОПА НЕ И БЕЗ ПОМФЩА НА БОКЛУКА БОРИСОВ.ПЛОВДИВ Е ИЗДИГНАЛ МНОГО ХОРА В ПОЛИТИКАТА СЕГА ПЛОВДИВ ЩЕ ПОКАЖЕ НА БОРИСОВ КАК СЕ СЪЗДАВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ЗА НАЙ НАГЛИЯ БОДИГАРД ПЛОВДИВЧАНИ ЗНАЯТ КАК ДА ГИ ИЗХВЪЛЯТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА - ДОЛУ СОФИЙСКИЯ КМЕТ ОТ ПРЕМИЕРСКОТО МАСТО.ДСБ И СДС РАЗМИСЛИХА ВРЕМЕ Е И АТАКА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ ЗА ДА ПАДНЕ НАЙ ГНУСНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ.НАЙ НАГЛИЯ Е ПРЕМИЕР - СРАМ ЗА България И ТОЗИ СОФИЙСКИ БОКЛУК НЕ ДОИДЕ НА 6-ТИ СЕПТЕМВРИ ЗА ДА НЕ ЧУЕ ОСВИРКВАНИЯТА НА ПЛОВДИВЧАНИ-ТОЗИ ШОПСКИ ТОЛУП Е ГОТОВ ДА РАЗДЕЛИ България-ЗАРАДИ ТАКИВА СЛАБОУМНИЦИ ПЛОВДИВ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОСТАНЕ СТОЛИЦА. ПЛОВДИВ Е БИЛ СТОЛИЦА И ТРЯБВА ДА НАСТОЯВА ПОЛВИНАТА ОТ ГОДИНАТА ПАРЛАМЕНТА ДА ЗАСЕДАВА ТУК.ДА ТУК Е СТОЛИЦАТА НА България А БОРИСОВ Е ПРЕМИЕР НА СОФИЯ!
-2
 
 
Славчо чака да трънем ние за да ни яхне и обере лаврите, също както яхна ГЕРБ за да стане кмет и после легна на БСП, за което сега е отритнат от правителството, лошото е , че се опитва да прехвърли личното предателство на града ни. Славчо прекалено си незначителен за да си бършиш ръцете с Пловдив.
0
 
 
Чакат хората да тръгнат , а те само да размахват знамената. Организирайте ги тези протести - ето има доста хора, които ще тръгнат след вас. Ама се страхуватеее, защото знаете че електората ви е двайсетина човека, а останалите, които тръгнат с/у боклука и вас ще бият с камъни.
-2
 
 
цитат:
От ВМРО - НИЕ искаме за Пловдив и пловдивчани просперитет
Брей какви думи само.....ами действайте какво спите, не се лъжете че с проблема "софийски боклук" ще замажете безхаберното и некадърно управление на Пловив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: