Трябва ли да стане меле, за да се спре това безумие в Пловдив?

Автор: Георги Василев
Коментари (6)
09:15 / 04.02.2020
20637
Читател на Plovdiv24.bg потърси медията ни, за да даде гласност на проблемно паркиране, което застрашава сигурността на движението в центъра на града. Съобщението му е озаглавено "Трябва ли да стане меле, за да спре това безумие?“. Публикуваме сигнала без редакторска намеса:

"Здравейте мила редакция, пиша ви това писмо с надежда, след като се даде гласност на този проблем, да се намери и решение. Става въпрос за Т-образното кръстовище на улиците "Костаки Пеев“ и "Авксентий Велешки“, което се явява доста проблемно от гледна точка на паркирането и движението.

И по-конкретно – всекидневно ми се налага да вадя колата си по ул. "Костаки Пеев“, съответно правя или ляв, или десен завой по ул. "Авксентий Велешки“. Проблемът е, че по всяко време на деня има паркирали автомобили, които намаляват видимостта почти до нулева. Има знак "Забранено паркирането“, но тези хора оставят колите си и от двете страни на улицата.

Е, как да видя аз идва ли автомобил, или не? Трябва да мръдна колата си напред – за да погледна направо навлизам в платното на другата улица, а автомобилът застава и на пешеходната пътека, което пречи и на пешеходците.

Питам докога някои хора ще живеят с чувство за безнаказаност и ще си паркират където намерят за добре, без да спазват законите. Кой ще бъде виновен, ако стане някакво меле на това място? Съмнявам се да са паркиралите в нарушение гамени“.

Виж коментарите (6)

Още по темата (2376):
01.05.2024 Румънец с нагло изпълнение в Стария град
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).