ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Транспортен хаос в Пловдив заради механизъм от средата на миналия век!
Автор: Васил Динев 09:08 / 12.03.2018Коментари (16)13869
© Plovdiv24.bg
Не работи прелезът на булевард "Пещерско шосе". За това информираха читатели на Plovdiv24.bg. Репортер на сайта се свърза с Георги Къчков, директор на НКЖИ Пловдив. От неговите думи стана ясно, че причината е техническа неизправност на механизма, който бил доста остарял, от средата на миналия век и от време на време се развалял. На място има екип на институцията, който всеки момент трябва да отстрани проблема. Транспортният хаос в района е голям, включително и на другите прелези.


Още по темата: общо новини по темата: 16
19.09.2023 »
23.10.2022 »
17.07.2022 »
03.02.2022 »
15.10.2020 »
16.05.2020 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е проблема, че бариерите са от миналия век. И съвременните бариери се развалят. Просто толкова натоварени кръстовища задължително се преминават чрез подлези и надлези, а не с прелези.
+1
 
 
Като са развалят бариерите на прелеза трябва да не спират автомобилите, а влака ! Да видиш тогава как НКЖИ ще си оправят и бариерите и прелеза за нула време. Не мога да разбера защо не регулират движението и без да работят бариерите ?!? Двама катаджии и кантонера спокойно могат да го направят ! Ама НЕ барирата се развали и ТОЧКА !
+1
 
 
Живея точно до прелеза и всяка сутрин ми се налага да си късам нервите още преди да съм се включил в движението на Пещерско дори. Днес беше някакъв тотален хаос, абсолютно затапен беше целия район заради тоя глупав прелез. Всяка сутрин точно в 8:30 минава електричката от Филипово до Централна гара,която вози не повече от 10 човека в нея. А от двете страни на прелеза по тази причина се събират поне 300-400. Колоната по пещерско стига до Васил Априлов, а на Копривщица често стават три ленти по посока Свобода и идващите от там практически нямат от къде да минат, а дори и да минат стигат до тапата на Пещерско. Това е абсолютно малоумие и призовавам кмета да задейства вдигането на тая безсмислена линия и премахването на тъпите прелези час по-скоро! На първо време графикът на БДЖ трябва да се промени така, че да не затапват половината град в пиковите часове заради 10-15 човека, ползващи точно тези влакове!
+1
 
 
Може би за да се реши проблема трайно са нужни технологии от НАСА? Не мисля че е нормално през няколко седмици този прелез да предизвиква истински транспортен ад. Тази сутрин на мен ми отне половин час да се измъкна от там при положение, че нормално се минава за 3-4 минути дори и в пиков час. Не знам кой какво трябва да направи, обаче работа на градската управа е тези неща да бъдат избегнати и отговорните служби (БДЖ, НКИЖ) да си решат техническите проблеми с ши*ната им инфраструктура.
+1
 
 
Че трябва да се оправи прелеза, трябва. Много са стари, и на Пещерско и на Свобода са стари прелезите и се развалят често.На 6-ти септември е нов и няма проблеми.
-2
 
 
Целият град е хаос. Уж ще сме евро столица а културата, но по скоро столица на третия свят. Оня мухал кмета се е захванал да премахва гаражи, но не може да се справят с дребното хулиганство, а именно дребни кражби от автомобили и тяхното увреждане. На всякъде за зейнали огромни кратери, човек може да си загуби колата. Светофарите са ужасно регулирани. Входовете към града са под всякава критика, чака се по 30 мин човек да влезне в града или излезне, казвам го като работещ извън града. Дребното хулиганство също няма кой да пребори, всички нови детски площадки и паркове са изпочупени... Пълен цирк!!!
-1
 
 
Kво от време на време, не го слушайте тоя алкохолик! Това е поне един път в седмицата. И как пък все се разваля в час пик сутринта към 8 часа!!! Тоя държавен хрантутник дето ви е отговорил, налага ли му се всеки ден да троши време и нерви на тоя гомнян прелез, дето като мине влак и вътре име 4 човека пътници? Няма да е лошо всичките БДЖ-та и НКЖИ-та да ги наредят пред товарния влак и да се свършва с тях!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: