ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Технологии от бъдещето показват в Панаира
Автор: Васил Динев 10:55 / 25.09.2019Коментари (0)2480
Игрище за виртуален футбол е един от впечатляващите експонати в седмицата на дигиталните технологии "ДиТех“, част от 75-ия Международен технически панаир в Пловдив. Окупиран непрекъснато от посетители е щандът, който демонстрира роботи за миене на прозорци и за чистене. Изложител представя платформа за изграждане на онлайн магазин само с три клика. Музейна презентация е разработена като дигитален пъзел за интерактивно запознаване с предмети от миналото.

Подобни иновативни продукти показват 40 технологични компании от цяла България на Digital Expo в рамките на "ДиТех“, заяви Любомир Атанасов, управител на "Интернет медия груп“, която осъществи най-мащабното събитие за сектора в България. Тук мениджърите могат да намерят софтуерни и облачни решения за управление на различни процеси, иновативни изделия и услуги за развитие на бизнеса.

Седмицата на дигиталните технологии е основен акцент на изложбата "Инфотех 2019“, най-авангардната в Международния технически панаир. Тя запознава с постиженията на български и чуждестранни компании.

Първото в света и най-добро 5G-GES решение представя Националната информационна агенция на Република Корея. Фирма от Великобритания предлага модерни продукти за обучение. Изложител от Чехия демонстрира многофункционално решение за пакетиране, съхраняване и разпространяване на съдържание, подходящо за кабелни и телекомуникационни оператори.

Първата социална туристическа платформа, предназначена да свързва хора, които искат да пътуват заедно и да организират сами своите пътешествия, е създадена от българска фирма, участваща в изложбата. В процес на патентоване е нейният аудиовизуален продукт, наречен "Технофилм 3 в 1“ и разказващ за триумфа на нашия национален отбор по футбол на световното първенство през 1994 г. в САЩ. Той включва уики книжка, интернет презентация в облак и технофилм с архивни кадри, виртуална добавена реалност, холограми и други ефекти.

Чудеса от утрешния ден се презентират и в Digital Show, където може да се видят новости от роботиката, нанотехнологиите, 3D креативността, компютърните анимации и симулации, киберспортовете, виртуалната и разширената реалност, добавят организаторите. Според тях голям интерес има към специалната кариерна зона IT Career Fair.

Десетки специалисти идват на безплатните конференции. Много заявки за участие има и за предстоящите форуми. На тях ще бъдат обсъждани стратегии за бързо развитие на компаниите, дигитални решения за повече продажби, електронна търговия, логистика на бъдещето, маркетингови стратегии за хотели и ресторанти, реклама в социалните мрежи.

Международният технически панаир продължава до 28 септември и представя още четири изложби: "Ауто сити Пловдив“, "Енеко“, "Машиностроене“ и "Стройтех“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в България
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: