Талантливият Боян Бонев има нужда от помощ!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
15:34 / 18.09.2018
23686
Още в събота Plovdiv24.bg ви информира за една благородна инициатива. Става дума за подкрепа, от която едно талантливо 22-годишно момче има нужда. За Боян писахме и вчера, а днес продължаваме да даваме гласност на случая:

Историята на Боян до тук...

"Аз съм Боян Бонев, на 22 години, от град Пловдив. Основното си образование завърших в СУ “Проф. Д-р. Асен Златаров", град Първомай. От тогава и започнах да се увличам по програмирането. Продължих гимназиалния си етап на обучение в МГ “Акад. Кирил Попов", град Пловдив, която завърших с отличие. По това време бях участник в редица състезания по информационни технологии, където завоювах множество престижни места. След това продължих своето висше образование в Англия, в The University of Birmingham.

Бях един от малкото студенти със стаж в Англия по специалността след приключване на първата си година от обучението. Както първата, така и втората година завърших с First Class Honours. След това продължих образованието си като кандидатствах и съответно бях приет в IBM за моята година в индустрията. Една година по-късно ме приеха за летен стажант в CERN, в Женева, Швейцария.

През юли месец, по време на стажа си, бях диагностициран с остра лимфобластна левкемия. Започнах лечение и след един месец се оказа, че трябва да се премине към трансплантация на костен мозък в чужбина. Тази процедура не е посилна финансово на моето семейство и Ви моля за вашето съдействие. Моето желание е да се излекувам и да продължа моето образование възможно най-скоро, за да мога да допринеса за развитието на света като работя в сферата на машинното обучение (machine learning) и в частност конволюционните невронни мрежи (convolutional neural networks). Те се занимават с изследването на интересни модели върху изображения, като например B- и T- клетки при левкемията, което би помогнало за по-лесното диагностициране на хора в моето състояние".

Можете да се включите в дарителската кампания в подкрепа на Боян по два начина:

Чрез посочения по-надолу линк, който предоставя дарителските средства в британска лира: https://www.justgiving.com/crowdfunding/fundboyan, или директно от клон на избрана от вас банка като използвате следната информация:

1. Банка: Банка ДСК - ЕАД

2. Име: БОЯН ИВАНОВ БОНЕВ

3. Валута: EUR

4. IBAN: BG61STSA93000025577504

5. BIC: STSABGSF

П.С. Валутата може да бъде и в български лева

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
20.03.2024 Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
20.09.2023 Първокласници участваха в открит урок за мобилността в града и пътната безопасност
16.09.2023 На 20 години: Най-младата учителка у нас
16.09.2023 Бизнесдама: Евтиното излиза скъпо
15.09.2023 Икономистите с 12 мерки за по-добро училищно образование, сред тях – скъсяване на ваканциите
15.09.2023 По колко джобни да даваме на ученика?
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).