ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьорът на "Юнион Ивкони": Този автобус е от скопените! Жените не бяха адекватни!
Автор: ИА Фокус 10:47 / 26.08.2023Коментари (2)32761
©
След разказа на пловдивчанката, пътувала от морето, от Plovdiv24.bg се свързахме и с въпросния шофьор на автобус.

Мъжът твърди, че има 30-годишен опит в сферата на транспорта и международния превоз, а в самата фирма "Юнион Ивкони" наистина е отскоро. Той казва, че почти всичко от този сигнал е невярно, като сподели, че информацията може да се провери и от диспечера в Стара Загора.

"Когато дамите подадоха сигнала, полицията на КАТ ме спря на пътя. Провериха ме за алкохол, а въпросната жена е писала, че изобщо не ми е била извършена проверка. Полицаите се качиха и в салона на автобуса, разговаряха с хората, видяха, че няма нищо от това, което трите дами, слезли на пътя, разказаха", коментира водачът на автобуса.

Шофьорът сподели, че след слизането на автогара "Стара Загора" шефът на фирмата се е обадил на диспечера, за да го свърже с хората от салона и да разговарят. След разговора с пътниците е било установено, че те нямат притеснения и шофьорът е продължил да кара хората към Пловдив.

"Не знам какво ги е провокирало да подадат такъв сигнал, но те явно не бяха адекватни! Най-напред, още докато пътувах, се нахвърлиха върху мен. Казаха, че карам много бързо, че съм неадекватен и да съм карал по-бавно. Автобусът, ние по шофьорски му казваме "скопен", тоест той е на 90 км фиксирана скорост. Аз не мога да карам повече от 90 км/час дори и да искам. А това е магистрала. С колко километра трябва да карам? Освен това спазвам разписание. Продължиха да ми викат. Хората от салона се възмутиха, обадиха се, те започнаха да се карат отново с другите пътници и като ни спряха на пътя до Стара Загора, ми направиха теста".

"Уволняват ме заради това нещо! Шефът ми ме уволни за този сигнал, без да съм виновен", каза още водачът.

Относно връщането до Китен, шофьорът коментира, че забавянето не е било повече от 10 минути, а поводът е следният:

"Аз тръгнах от Приморско за Китен, но тогава ми се обади диспечерката и ми каза: "Моля те, само 4 километра са. Има една женичка за погребение, бързала. Върни се да я вземеш." Аз обърнах и я взех. Закъснението ми беше 10 минути, което е допустимо, защото после се и навакса, като им съкратих почивката в Бургас. Тогава нямаше пътници за слизане и качване и аз спрях на първата бензиностанция след Бургас и им казах, че ще я намаля", разкри той.

"Трите дами просто се правеха на артистки пред полицаите, страхували се за живота си. Карам автобус 30 години и досега не съм допускал катастрофа или нещо подобно. Отворих им да си вземат багажа и си тръгнаха. Останалите пътници дори се възмутиха на автогарата".

Относно заспиването на магистралата, за което пише пловдивчанката, подала сигнала, шофьорът коментира, че по пътя Бургас-Стара Загора има участък, който е "назъбен". Именно там шофьорът решил да влезе с двете гуми в аварийната лента, за да предотврати поне малко неприятното друсане.

"Как ще заспя? Мога ли да заспя, като от бензиностанцията да Стара Загора няма и един час време. Нито е нощ, нито нищо. Целият сигнал е измислица и не знам какво целят с него. Отделно аз съм отговорен човек, возя 50 човека, мога ли да мина просто така на червен светофар?"

"Без да съм виновен, понасям вини, просто нямам думи…" , каза още водачът на превозното средство.

Велизара Ангелова


Още по темата: общо новини по темата: 1247
03.01.2024 »
17.12.2023 »
30.11.2023 »
23.11.2023 »
21.10.2023 »
14.10.2023 »
предишна страница [ 1/208 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ами аз да бях на мястото на човечеца който е шофирал автобуса. Подхващам ги и трите за накърняване на достойнството и клевета за пред широката общественост. И като нищо ще им сурнат по едни 5000лв глоба по административен ред. А както са и три, сговорили се, директно минаваме вече и към наказателния кодекс и там глобата не е административна санкция. Желание да има човечеца да им изнамери имената и да им пусне една жалбица чрез прокуратурата до районния съд, свят ще им се завие.
+9
 
 
Сега шофьора си остана без работа заради тези трите където не си намериха Е*ачи по морето и сега дай ще си го изкараме на шофьора виж три сме и на нас ще повярват а не на него!Тежко ни мъже от тук нататък,легнеш с някоя пачавра вечер хоп изнасилил си я ,гледаш си съвестно работата хоп виновен си! Е това са женските на днешно време тежко ни !Жалко за човечеца дано тази секс тройка която се е изгаврили да си получат заслуженото!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
1-ви юни - Ден на детето
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: