ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьори от верижната катастрофа коментират как е станало ПТП-то
Автор: Цвети Тончева 10:21 / 25.05.2021Коментари (25)19285
Нямаше да има толкова потърпевши коли, ако нямаше мантинели, щях да съм само аз пострадал. Това разказа пред камерите шофьорът на камиона, който е виновен за верижната катастрофа на Околовръстното шосе тази сутрин, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Видях пред мен спрелите коли, набих спирачките и първата ми реакция беше да бягам надясно, удрям наляво и други коли, буса поема другите отпред, разказа още шофьорът на камиона. За него е важно, че няма пострадали хора, но отбелязва ,че ако мантинелата я нямаше, щеше да е само той потърпевшият .

Същото твърдят и останалите шофьори. “Реално имаше доста коли от едната и другата страна на аварийни, подредени и спрели - колата пред нас, нашата кола, един бус и камиона. Той не намали изобщо, тъй като не ни видя и реши да бяга не към мантинелите, а в насрещното, в ляво, чукна буса от лявата страна, което до голяма степен ни спаси, защото, ако беше ни ударил челно, щеше да ни смачка.

Детето и жената бяха отзад, карахме го на училище, да благодаря на Господ, всички сме добре. Шофьорът на камиона най-вероятно нещо се беше заплеснал, ако нямаше мантинели, щеше да избяга вдясно, както самият той казва, но мантинелите доста препречват пътя и така… Дори и гума няма къде да смениш", разказа още шофьорът на лекия автомобил.



Още по темата: общо новини по темата: 405
21.03.2024 »
21.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
11.03.2024 »
предишна страница [ 1/68 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ами да си сложат хранилките там да снимат за превишена скорост и нарушения а не да ги крият по пътищата дето хората карат по-бързо ама е безопастно. Жалка картинка ни е цялата държава.
+2
 
 
Това Околовръстно е пълна пародия, за да бъде околовръстно което да облекчи трафика трябва да е с по две ленти в посока, а в момента е един преасфалтиран селски път!
+2
 
 
Защо повече се коментират мантинелите, а не спазването на ограниченията?Аз съм съгласна с шефа на пътна полиция да минем заедно оттам 20 пъти с моята кола за моя сметка и да преброим нарушителите на ограниченията на скоростта.Има ли кой да приеме това предизвикателство?
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
В неделя карам сутринта около 8:15. на кръговото което е на Кукленско преминах на дясно по Околовръсното. настигнаха ме два буса. на знаците за 60 КМ/Н си бях в ограничението, и два микробуса ме настигнаха. Преди Отбивката за ОМВ си вървях по леснтата, Двамата Водачи си направиха трйно изпреварване , и последния независимо от МАРКИРОВКА и ЗНАЦИ изпреварваше до отбивката на ОМВ! Въпрос кой е виновен: Аз че не бях спрял , Водачие които ме изпревариха или МАНТИНЕЛИТЕ! Въпсто още един към МРЪНКАЩИТЕ ЗА МАНТИНЕЛИТЕ : ВИЕ КАРАТЕ ЛИ СЪС СОРОСТ КОЯТО Е ПОСОЧЕНА СЪС ЗНАЦИ И МАРКИРОВКИ. Този Жалващия се, защо не е спазил дистанция? Защо не е предприел някакво действие или маневра за СПИРАНЕ. Виновния Водач, да се яви на изпитпред КАТ с листовки и Кормуване и да се оцени дали е ГОДЕН или НЕГОДЕН за дадената категория!
+5
 
 
нарича се избор на скорост и дистанция.Караш със 140,виждаш пред тебе спрели коли и оооо-не мога да спра.Аз не съм виновен-виновна ми е мантинелата.Най-добре е другите да са виновни.Шифиорска работа.
-1
 
 
Уж нов областен управител, уж големи разследвания на пловдивската полиция, а схемата остава. Кои са хората, сложили подписи за тези мантинели и защо вече не са следствени? Чакаме убитите да станат 30 вместо трима? Често ми се налага да ползвам околовръстното и съм готов да участвам в граждански демонтаж. Началото на юни е перфектно време за това. Без твърда гражданска акция тези безобразия няма да спрат. Пък нека някой посмее предизборно в горещините да упражни сила!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: