ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на автобус се нахвърли с юмруци срещу свой колега пред изумените погледи на пътниците в автобус 99
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 19.05.2012Коментари (56)19176
©
Шофьор на автобус по линия №4 се нахвърли с юмруци срещу свой колега от рейс № 99, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът стана днес в 8:05 сутринта на спирката на Мебелна къща в Пловдив. Причината за скандала е борбата за пътници, която с пълна сила "вилнее" между фирмите превозвачи в града. Говори се, че служителите на една от фирмите дори получават допълнително 9 % от стойността на продадените билетчета, сподели в редакцията на сайта пострадалият шофьор.

27-годишният мъж, шофьор по линия № 99 от пет години работи в сферата на транспорта. С побойника от 4-ката се познава от близо 5 години. Целият скандал е станал пред очите на пътниците, пътуващи в 99.

"От доста време карах зад 4-ката. На спирката на Мебелна къща спрях на достатъчна дистанция от колегата. Той излезна и застана пред моя автобус. Разкрещя се, че аз няма да тръгна от тук преди него и заплаши, че ще ме пребие, ако го направя. За да избегна по-голям инцидент, аз се прибрах в шофьорската кабина, като му казах, че може да прави каквото си поиска. Колегата обаче нахълта в рейса, управляван от мен и тръгна с юмруци на бой. Не успя да ме удари, тъй като аз съм по-едър на ръст от него, но докопа кондукторката. Жената е с насинен и подут пръст", разказа подробности около случката шофьорът на 99.

Той и пострадалата му колежка са подали жалба срещу 60-годишния побойник в 5-то РПУ на Пловдив. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много ми е интересно- всеки казва,че шофьора от 4ката се е нахвърлил, че като бил по-възрастен бил изкукуригал,не знам си какъв бил,но всъщност никой не знае какво точно се е случило,не е бил свидетел и не знае подробностите...лично аз също не съм била свидетел,но познавам и двамата (макар и бегло), и трябва да кажа,че от въпросния шофьор от 99 цялата градска мрежа се оплаква...това дали не ви говори нещо??? отстрани всеки може да говори и да изказва мнение, но нека да сме обективни...
+1
 
 
Всеки случай трябва да го вкарат в затвора, не може да го оставим така да му се размине, опасен е за обществото, ще изтрепе цял народ. Или поне трябва да се направи така, че да му стане кофти и да съжалява за това което е направил.
-1
 
 
ТОЗИ ГЛУАПАК ОТ 99 КОИ ГО ТАРПИ НА РАБОТА О6ТЕ И ТОИ РАБОТЕ6Е ТУК А СЕГА ПРИ 4ОЛАЦИТЕ НИМА ХОРАТА СА СЛЯПИ 4Е 4АКАТ 4ЕТВОРКИТЕ ПО СПИРКИТЕ И СПЯТ ДОКАТО КАРАТ У6АТ ТУЛЕН МАЛКО МУ Е
0
 
 
Браво на шофьора и кондукторката за това, че са подали жалба в полицията и не са се оставили така, нека да му отворят едно досие и да го накажат, каквото заслужава. Ако може дори да го изгонят, не му е мястото тука, пък и в пълен автобус не се е засрамил да изсере такива огромни лайна пред очите на целия народ. И плюс това е на 60 години, тамън да го пенсионират на сила, но да има санкции в пенсията в следствие на тази непростима постъпка.
0
 
 
не знам дали е този същия простак от автобус номер 4... супер зле е , постоянно се кара и се заяжда с хората ....на два шамара е :)
0
 
 
Това е ''борбата'' за пътници, т.е.за повече приходи, от които зависи заплатата в края на месеца....НЕ МИ ХАРЕСВА!
0
 
 
Вдигат карти и билети, а културно обслужване...нула! Всеки ден се сблъскваме с грубо отношение на обслужващия персонал на Градския транспорт.
+1
 
 
Транспортът в Пловдив все още е в ръцете на шайката от ВМРО - т.н. воеводи. Камен Щишманов държи три линии поне. Всичко това стана със съдействието на онзи олигофрен Славчо Атанасов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: