ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Санкции за Кошински иска Каназирева заради снега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 23.02.2010Коментари (38)3719
© Plovdiv24.bg
Какви санкции ще наложи на фирма "Чистота" кметът и каква персонална отговорност ще потърси от шефа й Радослав Кошински заради несправянето със снега при големите валежи в началото на месеца - това попита от трибуната на местния парламент в началото на днешната извънредна сесия Дани Каназирева, предаде репортер на Plovdvi24.bg.

Тя настоява за писмен отговор от кмета колко пясък, сол и химически гранулати и машини са използвани при снегопочистването. Иска също отговорност и за работата на фирма "Атлас", на която е възложено почистването на шахтите, както и на каква стойност е сключеният с нея договор.

"Снегът отново изненада общината и тя се оказа безпомощна да се справи с почистването, а шахтите за пореден път се оказаха неспособни да поемат оттичането на водите", убедена е Каназирева.

"Нямам думи. Дани Каназирева сигурно по това време, когато тук валеше сняг, е била в някой друг град", коментира кметът Славчо Атанасов. Според него "Чистота" са свършили перфектно своята работа на фона на тежката зимна обстановка, особено ако тя бъдела съпоставена с другите "гербаджийски" градове, към които препоръча на Каназирева да се обърне за справка преди да взема отношение към пловдивското снегопочистване.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 93
08.03.2010 »
06.03.2010 »
22.02.2010 »
21.02.2010 »
17.02.2010 »
17.02.2010 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много от малките улички не бяха почистени, заради безразборно паркиралите коли!
+1
 
 
Дани Каназиреза да обясни от къде има джип за 150 000 лв. и какво е работила в мминалото си. Тя работи за ГЕРБ, за Пловдив и пловдивчани не и дреме, до сега показва само това. С дребните си заяждания ГЕРБ в Пловдив няма да стигнат до никъде. Каназирева трябва да иска да бъдат санкционирани Областния управител и шефа на Областно пътно, защото областта беше затънала в сняг и беше непроходима на много места.
+2
 
 
Тука става въпрос конкретно за град Пловдив,не за другите градове.Защо се почва сравнение с другите градове веднага.По тая логика другите щом са мръсни и нашия град ли трябва да е мръсен..
0
 
 
Да бяхте видели другите градове в какво състояние бяха ...улиците в Пловдив сравниение с тях бяха поне 10 пъти в по-добро състояние ... но просто манталитета ни е такъв ... няма угодия
-2
 
 
В интерес на истината за це чистеше по-добре от други години!
0
 
 
Чисти се-да,но както по-долу е написано всеки има приоритети,аз като пешеходец не бях доволна тротоарите бяха ужас,после водата се стичаше като море,лъжата за малките улички и не на последно място броят на снегорините 81.Та Кошински видял ли е 81 снегорина на едно място.Оценка слаб 2 за почистването за придвижването за пешеходците.
0
 
 
Аз мисля,че "Чистота" се справи сравнително добре с почистването.Да не забравяме,че в един момент валя 48 часа,придружено от вятър.Разбира се,че винаги може да се иска още!Бях бесен,че една сутрин градът осъмна в киша,която снегорините можеха да изчистят.В същото време Кошински ни говореше за солни подложки и т.н.Излъгаха,че снегорините влизат в малките улици или поне аз не видях кои са те от Пешерско до панаира.Но като цяло не беше толкова зле.А Каназирева да обясни защо бутна цената на софийския боклук!
+2
 
 
не само санкции този кошински е за съд...
+2
 
 
Почистването на града тази зима беше пълен провал.А СЛАВЧО да не се прави на расеян в града беше ад.Добре че пекна "РАЙЧО" та да свърши работата на Кошински.И да престанат вече с тези политически исказвания. Славчо още един път ти казвам този Кошински те издъни страшно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
Първа лига, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: