ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
С (5,25) оцени едногодишното си заместник-кметуване Ганчо Колаксъзов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:12 / 03.11.2009Коментари (6)13228
© Plovdiv24.bg
Една година стаж като заместник-кмет по евроинтеграцията навъртя днес Ганчо Колаксъзов от квотата на БСП в управлението на града. Той замени на поста подалата оставка Марта Божикова от ГЕРБ след "развода" на нейната партия с ВМРО.

Върху над 50 проекта, които са в различни етапи,  се е работило през последната година, 8 се разработват в момента. 15 от тях  са одобрени и спечелили за общината инвестиции за 15 милиона лева.

"Трийсет и три пъти повече са инвестициите в сравнение с предишната година, а над два пъти - проектите. Непрестанно се подобряват комуникациите и взаимодействието с районните кметства", похвали се Колаксъзов и дори скромно си постави оценка: много добър (5,25) - имало какво още да се желае.

Догодина той ще настоява в бюджета да бъдат заложени два милиона лева за проектиране. Тази година са били само 500 хиляди, а антикризисната програма ги орязала до 200 хиляди, от които са усвоени 150 хиляди. 

Оценка Отличен (5.50) пък си постави другия заместник-кмет, започнал работа преди година - Александър Константинов.

Читателите на Plovdiv24.bg също могат да дадат своята оценка, но за кмета и неговата администрация, в специално създадената тема във форумите към сайта.


(с) ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Никога не подценявай силата на големите групи глупаци!
на 04.11.2009 г.
0
 
 
Само факта, се се заиграват с половинки и четвъртинки ясно сочи собствената им дезориентираност. Такива оценки няма! Защо се срамува да си постави отличен (6), а дяволито заявява 5,50? Явно има защо!
0
 
 
И аз му давам 5,25 годинки.
+1
 
 
Ганчо,Ганчо главата освен за шапка има и други приложения.
0
 
 
Кви 5,25 бре маскара.На теб и 0.25 са ти много.Сефте ти чух именцето като писаха как са те върнали от границата,само с това те запомних.Егати и наглоста,че и самооценка си дава.Как пък един положителен отзив за теб няма в нито един форум или материал?
+1
 
 
Тъжното е, не, по-скоро странното е, че Ганчовците и въобще едни от най-най-посредствените пловдивчани заемат важни обществени постове, от които зависи просперитета на всички нас, на половин милион души. Този екземпляр, впрочем, е и ужасно комичен тип - спокойно би могъл да работи в цирка като клоун, правещ се едновременно на танцуваща маймуна и на пловдивски общински чиновник. Той вече добре е обигран в тази си роля. Само ще спомена, че град София строи метро и 10 пъти по-скъп и по-модерен ОБЩИНСКИ завод за боклук (който няма да подари на Гигов и Търев) с пари от Еврофондовете на стойност 600 милиона лв (шестстотин милиона лева). Това са някакви си 600 милиона БЕЗВЪЗМЕЗДНИ ЛЕВА срещу 15те милиона на НАШИЯ ОТЛИЧНИК Ганчо НЕКАДЪРНИКОВ. А те дори не са и петнайсет милиона, а сигурно далеч по-малко, понеже този екземпляр лъже доста често и безсрамно. Аз му пиша оценка 6 плюс като тъпак номер 3 в Община Пловдив - след кмета Главчо Атанасов и другата видна куха лейка Руси Панчев.
+1
 
 
Алооооу, младо комунистче!!! Стига с тези заблуди и лъжи за пред хората. Не те ли прояжда съвестта, че нищо не си направил за Пловдив. Те и извън България не те пускат - кмет по евроинтеграция с червен байряк. За какви проекти ми говориш, като два реда на кръст не можеш да пишеш освен стъкмистиките, които майкати партия те е научила. Пълен провал си за Пловдив!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бойни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: