ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пътничка се шокира в автобус на градския транспорт в Пловдив
Автор: Васил Динев 09:06 / 28.10.2016Коментари (12)12307
Редовна читателка на Plovdiv24.bg изпрати сигнал до нашата медия, но и до фирмата-превозвач. Какъв е поводът?

Здравейте, много съм възмутена от шофьора на автобус 17. Направих грешката вчера да се кача във въпросния с рег. номер РВ 8512 АВ от спирката зад Община "Южен" и още при тръгването ми направи впечатление, че контролата се изказваше меко казано грубо относно слизащи пътници от автобуса и нещо обсъждаха с шофьора на доста висок и нецензурен език. 

Определено това не беше адекватно държане. На светофара, който е на кръстовището на бул. "Вапцаров" с ул. "Пере Тошев", шофьорът мина на напълно червена светлина, останалите, които бяха на зелено, просто спряха да го изчакат. 

На спирката, където имаше пътници, които доста време са чакали автобуса, шофьорът реши да не спира. Отвътре му казахме, че има хора на спирката, която вече беше подминал и да спре, е спря! Ама след това започна една разправия и водачът се държа невъзможно.

На въпроса: "Защо не спряхте на спирката?". Отговорът дословно беше: "Ама вие ли ще ми казвате на кои спирки да спирам, където искам аз, там ще спирам".

А на въпроса за червения светофар, отговорът беше подобно абсурден: "Вие ли ще ми казвате дали мога да минавам на червен светофар?". Часът беше 17:23.

Все още се надявам, че в тази фирма има хора, които са отговорни за живота на пътниците в автобуса! Все още се надявам че Общината контролира фирмите, които возят пловдичани!

Все още се надявам, че гражданското общество трябва да контролира спазването на правила и закони! Аз редовно плащам своите данъци към Община Пловдив и се надявам да се вземат нужните мерки от фирмата-превозвач тази ситуация да не се повтаря! Моля!!!

В 17:23 ч. автобусът се намираше на бул. "Вапцаров" на последната спирка преди зала "Олимпиада". А на огледалото за задно виждане се вижда и въпросният шофьор, който със сигурност не е гордост за фирмата.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кога ще ги стигнем европейците: Точност, коректност учтивост. Всеки ден сме свидетели на грубо отношение на шофьори и кондуктори в Градския транспорт. В един град който претендира да е Европейска столица на културата. Обществото реагира ефект няма
+1
 
 
То всеки ден има шок, Не спират на спирки, псуват хората, ако си с карта /която си си платил/ почват едни погледи и подмятания.
+1
 
 
Не спирането на спирки си е практика на ШИФИОРИТЕ по линия 17, вчера се качих от спирката на кино Гео Милев в посока към стадион Пловдив с още една жена която беше видимо ядосана. Кондуктора когато стигна до нея тя учтиво го помоли да и даде някаква информация за предния автобус по същата линия защото не е спрял на спирката, отговора му беше: МИ СИГА ША РАЗМИНИ И ША ВИДИ НОМЕР. Само от това може да разберете какви аборигени ни обслужват в градския транспорт, сигурен съм че ги назначават, и кондуктори, и шофьори с конкурс по олигофрения!
0
 
 
Много "интелигентно" решение да се пита нервен шофьор защо това и защо онова. Освен да го разяриш още повече какъв друг резултат може се очаква ? Или пътничката е смятала, че той ще се плесне по челото и ще каже "Олеле, сгреших, ами сега"? Лишено от смисъл поведение...
0
 
 
все пак е шофъор . какво друго да очакваме !
+1
 
 
тея само точилката ги оправя, после к'ви хрисими стават ;)
0
 
 
Да му пукнат халката и главата и ще се орпави никав семинар
СподеЖестоко убийство пред погледа на дете в Пловдивли какво ново....
на 28.10.2016 г.
+1
 
 
за съжаление не е само по тази линия , а за маршрутките думи нямам , шофира се с висока скорост и са пълни с правостоящи .....но няма контрол
+3
 
 
Това явно е практика по тази линия, защото и аз преди малко станах свидетел на грозна случка именно в автобус 17.Някой, някак си трябва да гарантира здравето и сигурността на пътниците в градския транспорт.
+4
 
 
Аа тези са винаги груби а и с претенции за това с какви пари ще си купя билетче,със стотинки или с хартиени левове.Крайно време е да освободят работно място за нуждаещи се от работа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: