ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Професионални "протестиращи" се гаврят с паметта на починал журналист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:01 / 09.11.2012Коментари (42)5852
©
Групата във Фейсбук, създадена от протестиращи срещу строителството на Бунарджика се изгаври с паметта на починал колега. Оказа се, че сред "поддръжниците" на "каузата" им е починалият ни колега Михаил Лазаров.

Мишо бе човекът, който години наред информираше читателите на Plovdiv24.bg какво се случва в нашия град. Той бе един от най-ерудираните и уважавани журналисти в града, с дълъг стаж в различни медии, но за съжаление преди няколко месеца ни напусна завинаги.

Както неколкократно бе писано по медиите, повечето "членуващи" в групата и "подкрепящи" каузата против застрояването, са добавени там без дори да подозират, че са част от "безкористната" им кауза. Този факт бе омаловажаван до момента, до който не премина всякакви граници с добавянето на починал човек.

Администраторите дори бяха сигнализирани за това нещо, но вместо да се извинят, членуващите там достигнаха нови висини в наглостта си, като заявиха, че този човек е поканен и се е "присъединил" доброволно и информациите за смъртта му са долна провокация.

Кои обаче са тези "радетели за благото на Пловдив", които безнаказано си позволяват подобни безумия?

Създателите на групата естествено са анонимни, затова и не бе получен отговор, кой стои зад протестите, вместо това шепата не анонимни реагираха като ощипани моми и се направиха на засегнати.

Част от тези, които не се крият зад анонимността са хора, които са нещо като професионални протестиращи. Протестират срещу контрола на популацията на улични животни, против са сондажите за шистов газ, против са развитието и облагородяването на тепетата и превръщането им в туристическа атракция, против са изграждането на ски писти и т.н. и т.н. Те са против всичко, те нямат градивни мнения и идеи, може би нямат изобщо собствено мнение, те са професионални протестиращи, "мотивирани" срещу определени каузи.

Обръщаме се и към протестиращите: Протестирайте както и срещу каквото сметнете за добре, но не осквернявайте паметта на починали хора!



Още по темата: общо новини по темата: 11
11.02.2013 »
08.02.2013 »
06.12.2012 »
13.11.2012 »
08.11.2012 »
02.11.2012 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това вече преминава всички граници!
-1
 
 
Постъпките на тази група са манипулативни и провокотивни. Много добре знаем как точно са " мотивирани " тези хора.
-1
 
 
Протестиращи-Радетели за благото на Пловдив,как ще се почуствате ако приживе ако някой разлепи Вашите некролози?
-1
 
 
Мир на праха на Мишо! Голяма част от групите във фейсбук са пълно малоумие... И да, има групи, които присъединяват хора, без те самите да са желали това. Наскоро се махнах от една такава.
-2
 
 
В главата ми се въртят само думи, като безочие, варварство и други, които не бива да споменавам заради добрия тон. Следващият протест в гробищния парк ли ще е (съжалявам за коментара, но съм афектиран и не мога да се въздържа).
-1
 
 
Тази фейсбук група вече супер мощно дразни... От две седмици само за тях и техните глупости се пише
-1
 
 
Демографския срив явно погна и "протестиращите".От 3000, до протест стигнаха само 25-30.И то професионалните.Имат нужда от подкрепления, и то, на каквато и да е цена.Па ,макар била и тя, да оскверниш течия памет.Та ,те ли ще са гласа на Пловдив?
+2
 
 
Много интересна дискусия се заформи. Мисля, че е изключително неетично да се използват имената на нищо неподозиращи хора а още повече на тези , които вече не са сред нас. Какво точно искат хората от така наречената група? Май те самите незнаят, защото ако бяха наясно със себе си щяха да се отзоват на поканата за среща. Или просто се страхуват от истината.Ясно е че това са хора, които пречат на всичко ново , зависливи и озлобени . Би трябвало да адмирираме всички положителни промени в града ни. И дано те да са все повече за да живеем в един още по красив град.
+3
 
 
ИЗРАСНАЛ СЪМ НА БУНАРДЖИКА СЪВСЕМ БЛИЗО ДО СПОМЕНАТОТО МЯСТО И СЪМ СИ ИГРАЛ БЕЗ НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ ПО ХЪЛМА. СЕГА СЪМ РОДИТЕЛ И МЕ Е СТРАХ ДА ПУСНА ДЕЦАТА СИ ДА ИГРАЯТ НАБЛИЗО. ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО? СТРАХ МЕ, ЧЕ ДЕЦАТА МИ МОГАТ ОТ ЛЮБОПИТСТВО ДА ВЛЕЗНАТ В РУИНИТЕ И ДА ПОСТРАДАТ! СТРАХ МЕ, ЧЕ МОГАТ ДА БЪДАТ НАРАНЕНИ, ПОВЕДЕНИ ПО ЛОШИ "ПЪТЕКИ" ОТ ХОРАТА, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ТОВА СВЪРТАЛИЩЕ. СЛЕД РЕМОНТА СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ ОКОЛНОСТТА ЩЕ СТАНЕ НЕ САМО ПО-ПРИВЕТЛИВА, НО И МНОГО ПО-СИГУРНА. ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА СПРЕ РАЗВИТИЕТО НА ГРАДА НИ, ВЪЗМУТЕН СЪМ, ЧЕ СЕ ГАВРЯТ С ПАМЕТТА НА ПОЧИНАЛИТЕ С ЦЕЛ ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДИ. И СИГУРНО МИШО ЛАЗАРОВ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!
+1
 
 
а на мен ми прави впечатление как в рамките на седмица се появиха няколко нови ника коментиращи активно и лобиращи за новия строеж-----реално на всички ни е ясно че от дискусии в нета фаида няма....нещата са решени ,кучетата си лаят кервана си върви .....но тук става въпрос за елементарно манипулиране на което мога да кажа -аиде не нам тия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спортен риболов
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: