ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Призив: Стопирайте новите клетки за 5G връзка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:10 / 21.07.2019Коментари (23)25286
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели своите мисли. Нека му дадем думата сега: "Здравейте! Пиша Ви във връзка с Вашата публикация за стартирането на поставяне на 5G клетки. Моят призив е за стопирането или най-малко изместването на новите клетки за 5G връзка.

На първо място не е морално и етично такъв тип мрежи и клетки да са в непосредствен досег до деца от ясли, детски градини и училища. За справка - ул. "Славееви гори" 50 в Пловдив.

На второ място за подготвяне на "почвата" за тези мрежи е необходимо подкастрянето на дърветата - естественият кислород за всички ни. За справка - Варна, градинката пред "Севастопол". Аз, като гражданин и данъкоплатец, отказвам да плащам за унищожението на "белите дробове" на града ни, за да могат частни корпорации да се облагодетелстват. Още повече, че сме на челни позиции по замърсеност в България.

На следваща позиция като довод в молбата ми си позволявам да цитирам министър-председателя на Полша Матеуш Моравецки, който подписа глобален призив за спиране на 5G:

"5G, нов милиметров честотен диапазон, въведен от телекомуникационната индустрия в световен мащаб. 5G се определя от над 2000 учени и 1400 лекари от цял ​​свят като пряка заплаха за човешкото здраве, както и за животните, насекомите и растенията.

Не са провеждани тестове за безопасност, за да се гарантира безопасността му, въпреки факта, че 5G работи с между 10 и 100 пъти по-високи честоти от настоящите 3 и 4G предаватели.

Многобройни скорошни научни публикации показват, че ЕМП засяга живите организми на нива доста над международните норми.

Тези ефекти включват риск от рак, клетъчен стрес, увеличаване на вредните свободни радикали, генетични увреждания, структурни и функционални промени в репродуктивната система на човека, дефекти в ученето и паметта, неврологични нарушения и отрицателно въздействие върху общото благосъстояние на хората. Щетите са далеч отвъд хората, тъй като има нарастващи доказателства за вредни последици както за растенията, така и за животните".

Също така в мрежата тече подписка за спирането на 5G в България. Благодаря!"


Още по темата: общо новини по темата: 59
01.06.2023 »
12.04.2022 »
21.03.2022 »
17.03.2022 »
12.03.2020 »
31.07.2019 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хората пуканки си пукат между 2 телефона ,вие тук ми ги изкарвате едва ли не полезни за здравето..То и малоумните коне с капаци, които си купуват тия електронни цигари също си мислят ,че не са вредни. Сбирщина ограничени малоумници.
0
 
 
Нека да си припомним нещо от физиката (полезно е само за тези, които си пият редовно хапчетата и имат чувство за хумор): "...Енергията, която пренасят електромагнитните вълни, зависи от мощността на генератора (предавател) и разстоянието до него. Научно, това звучи така: потокът енергия на единица площ е право-пропорционален на излъчената мощност и обратно-пропорционален на разстоянието до предавателя на квадрат. Това означава, че възможностите за разпространение на радиосигналите зависят от мощността на предавателя, но в по-голяма степен от разстоянието до него. Например, енергийния поток на електромагнитното излъчване от Слънцето на повърхността на Земята достига до 1 килоВат на квадратен метър, а потока енергия на средновълнова предавателна станция - едва хилядни или даже милионни части от Ват на квадратен метър...." За тези, които не са разбрали - енергията намаля с квадрата на разстоянието от източника на излъчване. С КВАДРАТА на разстоянието!!! Който разбрал... разбрал. Македонската наденица е по-вредна от излъчването на 5G предавателите.
+1
 
 
Израел разработват 5г мрежата , без да я използват в собствената си държава.
+3
 
 
еййй луди хора, а бре пийте си хапчетата редовно и стига сте плашили хората с измислици!
-3
 
 
Само зомбиран човек не е нясно, че 5G, както и предшествениците му не са вредни за здравето! Да, не са вредни. Убийствени са, но никой няма полза, да афишира това. И това време ще дойде, но ще е късно. За съжаление днес хора, които го твърдят са наричани как ли не.
+4
 
 
И това всичко е написано от човек който съм на 1 милярд процента сигурен, че изобщо хал хабер си няма от тази материя,завършил Дървото или Антона. Чел из интернет какво се пише и айде, ще пуска петиции, жалби и тн. Защо изобщо се дава поле на изява на такива индивиди?
+2
 
 
Ние сме овцеееее БЕЕЕЕЕ!!! Безмозъчни призиви на безмозъчни клюакрки пред блока и в кръчмата
на 21.07.2019 г.
+1
 
 
ти да видиш само как ша играе големия чук само да ми сложат антена на покрива :D :D :D
+4
 
 
Класически българин - пуши по 2 кутии цигари на ден, притеснява се от 5G.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: