Превозвач отговори на пловдивчанката с "най-мизерното такси, в което някога се е качвала"

Автор: Васил Динев
Коментари (24)
14:17 / 21.06.2017
28793
По повод материала на Plovdiv24.bg статия от 16.06.2017 г. със заглавие "Пловдивчанка: това беше най-мизерното такси, в което някога съм се качвала" от "Такси-1 "ООД се свързаха с нас, за да отговорят. Според читателката ни в сряда - 14.06.2017г., тя е позвъняла на телефон 6-142 и си е поръчала такси. Пристигналият лек автомобил бил мръсен, мизерен и небезопасен.

Отговорът:

"Такси -1" ООД е едно от най-старите и уважавани дружества, които представят услугата таксиметрови превози на гражданите на Пловдив. В своята дългогодишна история винаги сме се стремели да бъдем коректни и добросъвестни търговци, като сме работили в името и интереса на нашите клиенти. За целта в практиката си сме изградили система на работа и контрол на таксиметровите автомобили и шофьорите, работещи с тях. 

При така създадените условия за работа не е възможно на "улицата" да бъде допуснат наш лек автомобил, който да не е безопасен от техническа гледна точка за клиентите ни и който да не отговаря на хигиенните изисквания според общоприетите правила и норми. Ръководството на "Такси - 1"ООД осъществява перманентен контрол не само върху изправността на всеки един автомобил, но и относно неговата хигиена и чистота.

Веднага след публикацията по случая е извършена незабавна вътрешна проверка, която установи единствено
АНКЕТА:
Доволни ли сте от таксиметровите услуги в Пловдив?

Да
Не
Горе-долу

неистинността на изнесеното. Автомобилът е изряден технически и в добро хигиенно състояние. Поради анонимността на Вашата читателка и поради обстоятелството, че тя не е сигнализирала ръководството на дружеството, срещаме затруднения за пълно изясняване на така сочените от нея обстоятелства, както и да бъде уведомена за резултата от проверката.

Във връзка с казаното по-горе Ви изпращаме снимки от документите на колата, доказващи техническата и изправност както и степента на чистота в купето.


Във връзка със сериозния читателски интерес по темата Plovdiv24.bg днес пуска анкета, която да даде отговор доволни ли са пловдивчани като цяло от таксиметровите услуги в града ни.

Виж коментарите (24)

Още по темата (100):
26.04.2024 Пловдивчанка: Дадох 20 лева за такси, което е двойно на нормалното
09.03.2024 Посочиха най-сериозния проблем на такситата в Пловдив
08.03.2024 Такситата в Пловдив искат по-високи тарифи
27.02.2024 Таксиметрови шофьори от Пловдив: Често ни глобяват заради липсата на
стоянки
11.12.2023 От днес приемат заявленията за таксиметров превоз на пътници за 2024
година
08.12.2023 Обявиха какъв е броят на легалните таксита в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).