ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Появи се и първият независим и анонимен кандидат за кмет на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 21.05.2011Коментари (7)7165
©
Частният съдебен изпълнител Величко Апостолов ще се включи в местните избори на есен като кандидат за кмет на Пловдив. В последните месеци той е сред усилено спряганите имена за бъдещ участник в надпреварата за градоначалник. Политици с опит и традиции, смятат, че Величко Апостолов е сериозна кандидатура и може да бъде успешен управленец със своето публично име и авторитет. Упражняваната от Апостолов професия като частен съдебен изпълнител препятства пряката му политическата обвързаност към настоящия момент и като номинация е първият независим кандидат за кмет на Пловдив. Доказал се професионалист и изключително популярен сред обществеността в Пловдив, Величко Апостолов е подготвен да стане следващия първи човек във втория по големина град, коментират негови съмишленици. Хора, близки до Величко Апостолов, познаващи стила на работа и ценностите му, потвърдиха че той има амбиция и ноу-хау за това предизвикателство и е в състояние да приеме издигането на кандидатурата му, както и да спечели изборите. Апостолов никога не е бил политически обвързан, въпреки немалкия му и впечатляващ опит в Община Пловдив - повече от шест години, в периода 2000-2006 г. е юрисконсулт на града под тепетата.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
СЪДБАТА НА ГРАДА Е В НАШИ РЪЦЕ - Какво имаме като даденост - партий доказали неспособността си да решат нашите проблеми, там се въртят едни и същи муцуни от както се помним. Славчо се изпробва е и на този прехвален индивид не му се получи. За това идеята за независим кандидат е наистина приемлива за нашия град. Те некадърните партии като опозиция ще вършат нашата работа - мониторинг 24 часа в денонощието на този кандидат. Лично на мен тази идея ми допада най много.
+1
 
 
дами и господа, много емоции много нещо и всичките ви са в деструктивен план, това е добър показател за новия кандидат кмет Величко. Това показва страх, някой го е страх от избора на му за кмет. Страха се появява когато сегашните управници се омотават в далавери и безпомощност и идва един човек на закона, повтарям човек на закона и познаващ до болка общинската администрация и механизъм на управление. Какво ще се случи на обикновения Пловдивчанин - нищо страшно, поредният кмет, но какво ще се случи със сегашните управници - ужас, те от тази вечер няма да нанкат спокойно. Той ще им бръкне там където където никой не може да се сети. За това не се вслушвайте в тези оплюващи коментари, защото е ясно кой ги публикува, клакьорите на сегашните управници. Нека дочакаме изборите търпеливо, той негово величество избирателят от Пловдив никак не е глупав, напротив ние сме достатъчно интелигентни.
+3
 
 
Мисля ,че доста прибързано някои хора се опитват да приписват "заслуги" на Величко Апостолов по отношение на казуса Ритон, без същия да има реално такива..Класическо стреляне на посоки, с цел да се оклевети и злепостави определен човек, в случая - напълно преднамерено ...Познавам го като човек и като професионалист ..човекът си е Ок ...има си стабилно семейство, а за да изкара пари, бачка яко, наистина яко...Бил ЧСИ, следователно бил "пиявица" ..много елементарна логика ! А Катаджиите, които отказват подкупи, какви са ?! и те ли са пиявици , щото за българина по презумпция катаджия или адвокат - все си мошеник...Дай Боже да спечели, но като независим не вярвам да успее..мисията е невъзможна ...какво като има гениални идеи за Пловдив и му се работи много за любимия ни град ...независим Кмет на Пловдив няма как да се случи..не сме дорасли, това е тъжната истина..и коментарите го доказват ..Когато съдиш за някого не по това, което наистина може и е постигнал , а по слухове или робуваш на обществени стереотипи и клишета , значи не си узрял за независим кмет, независимо дали е Апостолов или който и да било.....
+1
 
 
"Най-сериозния кандидат", който преди има няма две години с добре натрупания си опит в Общината подреди бившите си колеги и всички пловдивчани с далаверата с фирма Ритон. Може би той е забравил за този момент или си мисли , че пловдивчани не помним , хайде преровете архивите и си спомнете за този "сериозен кандинат" който е готов на всичко за пари. Познаваме стила Ви господин Апостолов и той не ни харесва.
+1
 
 
Само мършояд може да стане ЧСИ-за мен те са калта на обществото.
+3
 
 
Не беше ли тоя същия ЧСИ, за който четохме вчера че направил някакво дарение?! Остана и лешояд за кмет да си изберем и съвсем ще я втасаме. Абе тоя знае само да прибира. Независим бил, нЕма такова животно!! Айде няма нужда да ни управляват хора, които живеят от страданията на други хора!!!
Простаците са непобедими!
на 21.05.2011 г.
+3
 
 
Абе откъде го измъкнахте този алигофрен бе ,чудите се коя мафиотска структура да излезе на преден план, абе вие май сте слепи ,че кой го пазнава тоз .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: