Потрес! Юмрук в лицето на шофьорка на оживено кръстовище в Пловдив, всички онемяха!

Автор: Васил Динев
Коментари (29)
17:11 / 06.09.2018
45344
За много грозна случка съобщи читателка на Plovdiv24.bg. Нека й дадем думата сега: "Здравейте, свързвам се с Вашата редакция, тъй като достигате до обширен брой читатели и съм сигурна, че някой буден гражданин ще се отзове. Историята, която ще споделя, е изключително грозна. На 01.09.2018 баща ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с линейка наета с лични средства, е транспортиран от Велинград до Пловдив - изключително внимателно, с бавна скорост, отново по лекарски препоръки. Транспортира се човек в безпомощно състояние все пак. 

Майка ми, както можете да си представите ситуацията, е в изключителен дистрес и кара личния си автомобил плътно след линейката. Отново повтарям - по инструкции на невролог, линейката се движи бавно и внимателно; разбираемо, че може би за някои шофьори това би било изнервящо, но за последвалото няма извинение. 

Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта,  джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава между нея и линейката. С маневри, тя успява отново да заеме мястото си зад спешната помощ, което явно не се харесва на въпросния господин. Той я засича, прекъсвайки пътя й след линейката, излиза от автомобила си, доближава се до колата на майка ми, сама жена, която е видимо разстроена, и я удря по лицето с юмрук. 

Навира се през прозореца в момента, в който майка ми се опитва да обясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито спешни случаи. Баща ми, в полулегнало положение на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо състояние, той отваря вратите и защитава майка ми, при което господинът с BMW-то напада и него. Човек с инсулт, видимо в недобро състояние. От рязкото ставане и шок, баща ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга. 

Последвалите часове на стрес и ужас не могат да се опишат. Това, което ще помоля Вас като редакция, и читателите ви, е да разгласим случая и ако е възможно, някой, който е присъствал на въпросното кръстовище на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има желание да съдейства, да се свърже с полицаите на 3-то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като свидетел. Прилагам снимки на колата на въпросния ‘джентълмен’. Да се знае. Може пък и да го накараме да се срамува".

Виж коментарите (29)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).