ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
По-чист ли е Пловдив от Париж?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 25.10.2011Коментари (79)14118
© Plovdiv24.bg
Дебатът за Пловдив между Иван Тотев и Славчо Атанасов отново не успя да се състои. Явно пловдивчани са орисани да не видят дебат за кмет на Пловдив.

От БНТ се постараха, за първи път преди тези избори докараха Славчо Атанасов на дебат, изолираха кандидатите в студио, предпоставки за дебат имаше, но гафът беше с водещия.

Той не само не успя да зададе въпросите за бъдещето на града, но допусна спорове и нападки на ниско ниво, както и изказване на неистини от един от кандидатите, без да бъдат оспорени, може би заради непознаването на фактите от страна на водещия.

Стигна се до караници на ниско ниво, като укора на Тотев, че Пловдив се мете от метачки с метли от клони, и контрата на Атанасов е, че Пловдив е по-чист от Париж.

Общински съветник от ВМРО-НИЕ попита Тотев от къде са парите за хотелите му, Тотев контрира, че ще поиска запис на предаването за да съди съветника за клевети, а Славчо Атанасов се похвали, че живее в панелка от 60 квадрата.

Това бе нивото на дебата, дребни караници, които само принизиха кандидатите за кмет на древен град като Пловдив, с множество проблеми за решаване, но не успяхме да чуем противопоставяне на тези за решаването на тези проблеми, защото въпросите не бяха зададени.


(C) БНТ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
и двамата са некадърни но,по възрастния вече няма за кога да се учи (кажи му шапкар и повече не го обиждай ).ПРОФЕСИОНАЛЕН НЕКАДЪРНИК.
Спhttp://www.economic.bg/bg/news/7/parviyat-grad-u-nas-kojto-vavezhda-integriran-gradski-transport.htmlодели какво ново....
на 26.10.2011 г.
0
 
 
Хвани единия, блъсни другия. Жалко за Пловдив, толкова ли няма един човек способен да управлява любимия ни град. Много, много жалко. В знак на протест няма да отида да гласувам на балотажа. Не мога да избера между две лоши предложения. Други градове дръпнаха доста напред, ние тук тънем в дребно еснафие.
0
 
 
Да питаме г-н Атанасов защо не е платил вноската за Пловдивска община на летището в Пловдив и спират полетите? Като спрат тока и водата може и да се осетим че нещо не ни е наред. Отиваме в трета глуха.
+1
 
 
Драмата в Пловдив е голяма: Пловдив втори мандат се превръща в селско гето - допотопен транспорт, мръсотия, разрушени улици, цигански каруци и хиляди обещания... Поредната /след Чомаков/ Гергова мажоректа Славчо Атанасов днес масово пазарува мангалските гласове, които и БСП и ДПС финансират, за да продължат тоталния грабеж на Панаира, Стария Град и всяка държавна субсидия ! ГЕРБ, обаче избраха за кандидаткмет Иван Тотев - слаба, недоказана личност с крива глава ! За съжаление пак имаме фаталната ДИЛЕМА - Пловдив отново да е ограбван от БСП и циганизацията или да изберем послушника на Борисов ! Аз избирам Пловдив ! Не искам Гергов и мангалите да продължат гаврата с родния ми град !
+2
 
 
Мен дебата ми хареса. Гледайте и слушайте бе, какви хорани ви управляват и какви се готвят да ви управляват. С две думи - махленски клюкарки наблягащи на манипулации и елементарни лъжи. Със нито едно конкретно решение или поне идея за решение на конкретен проблем. Само общи лафове.
+1
 
 
А дали Тотев ще подаде оставка като областен?
-3
 
 
А и разлика в чистплътността на двамата като че ли забелязвам на този монтаж горе, която не е в полза на Славчо, който винаги ми е изглеждал малко по-мазен, от приличното...
-1
 
 
вечните обещания и никакъв резултат
+1
 
 
До Hristo Dantchev. Г-н Данчев защо не си гледате Финландия ами се ядосвате с България? И какво ни интересува нас ПЛОВДИВЧАНИ вашата Финландия?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: