ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Всичко бучеше и се тресеше заради военните самолети
Автор: Васил Динев 07:51 / 18.06.2019Коментари (62)29760
©
"Моля, искаме информация, защо снощи към 2.20 ч. над Пловдив прелетяха девет военни самолета и ни събудиха всички? Какво се случва? Пълно информационно затъмнение, а цял квартал снощи се събуди от този шум... Това са транспортни самолети, искаме да знаем какво се случва? Всичко бучеше и се тресеше..."

Това написа до редакцията на Plovdiv24.bg пловдивчанка, която явно не се бе информирала предварително. Припомняме, че нашата медия пусна три пъти съобщението на военните за предстоящото учение - три пъти.

Първо на 13 юни, когато ни бе изпратено от пресцентъра на Областна администрация Пловдив. Втори път - когато промениха датата, и трети път - вчера сутринта, за да може да стигне то до колкото се може повече хора. Явно обаче винаги ще има и такива, които не са доразбрали нещо...


Още по темата: общо новини по темата: 14
26.07.2019 »
24.06.2019 »
19.06.2019 »
19.06.2019 »
18.06.2019 »
18.06.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
АнтиНатовската педераска коалиция : Elestar,Dragomir_Zhelev,Батэ Бойко,hopkins,Wind,petko_smoka,KMETA на НЕТА,Пукаминах....ЩО не си ибете п****те майки тролски. Това,че киснете тук,без да четете и после дрискате,не е извинение,че не са ви информирали.Още преди 2 дни имаше новини ,че ще има военно учение с парашутисти през ноща на летище Чешнигирово.Как мислите,дали не са ви уведомили вас и другите селяни дето реват ? Преди 1989 някой да не ни уведомяваше за нощните полети над града на самолетите от Графа и Чешнигирово ? Или ви уведомява някой за нощните гонки,селяните и циганите дето ви надуват ушите с музика ,ваши комшии или просто тази тема ви е удобна ,защото е намесено НАТО и хАмериканците дето толкова мразите.Не разбрахте ли,че дори и да ви плащат,дори и да ревете..НАТО е тук и вие сте OUT. Не ви ли е ясно,че 2 или 3 дни на 4 години ме боли фара,че ви вгорчават живота,след като живеете в на майка си дупките.Айде на село да ви е по спокойно,трупове герговски!
+4
 
 
Чак пък да се тресеше.. Съвсем нормално прелитане на самолети си беше. Същия шум прави и един преминаващ влак или камион, но хората са свикнали с тези шумове и не им обръщат внимание.
0
 
 
Това не са били военните самолети, а Чопърчо, който се е прибирал от запой в Белозем с Тошку Ниделив, до родното Овчеполци.....с личния си трактор! Такава чалгичка е избичил на хендмейд радиото на трактуру, че хората в Пловдив си мислели, че самолет минава.....
-1
 
 
от 12 до 3 въпросните самолети направиха поне 15-20 кръгчета над кършияка. разбирам да беше извън Пловдив както бяха информирали, но цяла нощ да минават над блоковете е безхаберие.
+2
 
 
Учения над Лондон няма извън парадите, но има реални акции с хеликоптери пълни с въоръжени до зъби хора-роботи. Никой не предупреждава за такива, но ако те събутят вечерта, на следващия ден имаш извинение да не отидеш на работа. Всеки може да провери през официалните източници (а те Не са медиите) за какво е бил шумът през вечерта. Та будят те военни или полиция - платен почивен ден :) Но тук хората имат значение, държавата информира за всичко, а бизнесът влиза в положение. Дано някой ден и ние си го създадем това.
на 18.06.2019 г.
+2
 
 
Станали сте такива лигльовци и манекени че ми се повръща!
+3
 
 
Някой от коментиралите малоумници може ли да си представи да има учение на военни над Париж или Сан Франциско примерно в 2 часа през ноща и самолетите да летят супер ниско ???? Ако фантазията му е малка,ми нека иде и провери
-3
 
 
Права е жената.Лично трябва да я информират за военните учения.Моце да пише на plovdiv24,но не чете новините жената.Иначе щеше да знае.
+6
 
 
Има военни учения и за това не са длъжни да ви уведомяват, а и това не се случва всяка вечер.По-обезпокоителни и дразнещи са други случаи, които се повтарят неизменно всяка нощ по улиците на Пловдив.И гонките с автомобили, и форсирането на мотори в малките часове, и преминаването под прозорзите на коли с "надута" до край музика, и глутниците кучета лаещи по цяла нощ под терасите...Ул. "Вратцата" в Изгрев: Всяка вечер след 22.30 до около 01 през нощта, се превръща в Главната улица на столипиновци, които се преселват за разходки в зоната на работещите и издържащите ги граждани.Вървейки на тумби по 10-12 човека, крещейки, смеейки се високо, псувайки се гръмко и носещи подвижни уредби за да слушат неизменната си музика...Хората прибирайки се от работа или гости, ги е страх да вървят спокойно, виждайки срещу себе си тези среднощни орди...След като все-пак се изнесат към махалата, на тяхно място идва глутница от около 7-8 псета и започва надлайване с кучетата "пазачи" от съседните платени паркинги...И всичко това се случва под отворените в жегата прозорци на данъкоплатците, на работещите, на учещите се, и те, на следващия ден ще са на работа и училище, докато среднощните орди ще спят, подготвяйки се за следващата нощ...Толкова ли е трудно, полицейски патрул да пообикаля въпросната "Главна" на Столипиново по това време и да проверява тези шумни групи?Защо се допуска циганите да движат на тумби?! Това им дава кураж и наглостта им става безгранична!Явно ще трябва да се търси лично Премиера...И ще го направим!
-1
 
 
Като направим Крумово и Графа бази ще е всекидневно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: