ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Има надежда, познавам ангели в бели престилки!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 27.11.2020Коментари (0)2991
©
Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да вдъхне кураж и надежда на съгражданите ни. Ето за какво става дума - публикуваме текста без редакторска намеса:

"Прибираш се вкъщи след работа, обичайните неща. Приключваш и ..... време за почивка. Включваш телевизора и започва да те заливате негативизъм. Толкова болни, толкова заразени, починали,убийства и не на последно място,заради бездушието на така наречените"лекари и медицински персонал" , хора умират в линейки,по стълби на болници и т.н. И съм адски объркана, защото в живота си аз имам ( и съм благодарна за това на Бог) моите ангели в бели престилки, които по нищо не приличат на бездушните, лишени от всякакво чувство на хуманност медицински персонал. Именно за тях аз искам да ви разкажа и се чувствам благословена,че те са в живота ми.

 Ще започна с доктор Наталия Калоферова- нашия общопрактикуващ лекар, повече от 25 години. Това, което ще напиша за нея в никакъв случай не са суперлативи. Хипократовата клетва е нейното верою,Светая светих и начин на живот. Колко са лекарите, които са 24 часа в денонощието на разположение? Тя е! Всеотдайна,човечна,честна,с изключителна ценностна система.

Професионалист,познаващ в детайли здравословното състояние на пациентите си. Непрекъснато четящ лекар. В чисто човешки план тя за мен и семейството ми - Нашия Ангел. В тежки моменти тя е била винаги до нас,никога не ни е подвела, изключителна и за това я обичаме.

 Сестра Байрева- дълги години са екип с доктор Калоферова. За нея само ще кажа,че когато майка ми умираше ноща преди случката,тя заедно с доктор Калоферова бяха до нея , независимо че на другия ден бяха на работа. Благодаря ти Славе! До като очите ми гледат ще съм ти благодарна!

Анелия Дичева- гл.сестра в МБАЛ "Св Пантелеймон". Тя е самата Доброта,страхотно чувство за хумор и в най- тежките ситуации, всеотдайна,ще направи невъзможното за да помогне на другите,щедра и обичаща.

 Ели Симеонова гл.сестра в УМБАЛ" Пловдив". Няма такъв Човек. Деликатна, състрадателна, с изключително чувство за дълг,жертвоготовна и благодарение на нея в живота ми влязоха още два  ангела в бели престилки. 

 Доктор Валентин Иванов- завеждащ онкологично отделение ВМИ Пловдив и Ваня Салабашева- старша операционна сестра. Сами се досещате, че съм преминала през огромно изпитание.

 Доктор Иванов- страхотен професионалист ( не случайно му казват"златното ножче") изключително пестелив в изказа си,ще ти каже едно изречение и то ще е достатъчно за да те успокои. За него действията говорят ( хиляди спасени човешки животи). В същото време изключителен администратор. В отделението, което той ръководи целия персонал е внимателен, състрадателен към всички пациенти,нещо което не се наблюдава другаде.

Старшата операционна сестра Ваня Салабашева- ами,тя е от хората за които може да кажеш,че това не е работа,а призвание. Интелигентна,винаги добронамерена, излъчваща спокойствие и в същото време изключително силна за нейната крехка физика. 

Бездушието, арогантността, грубостта - това са качества,чужди на моите Ангели в бели престилки. Обичам ги, благодарение на тях аз съм жива. Не на последно място моята благодарност и дълбок поклон пред доктор Румен Христов- мамолог към второ ДКЦ гр. Пловдив. Изключителен професионалист и Човек,и всичко това гарнирано с много скромност. Благодаря ти Докторе! 

 С това си открито писмо искам да кажа на всички хора, които са отчаяни по една или друга причина,че до като съществуват подобен род хора-"АНГЕЛИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ" има Надежда!!!"


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: