ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин след маневра в кръгово: Докога така бе, хора?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 20.04.2023Коментари (7)11628
© Plovdiv24.bg
"Здравейте, пиша на вас, понеже вече съм подавал такива сигнали към институциите без никакъв ефект. Тук се надявам поне главният герой да се види и вероятно да коригира поведението си на пътя", пише читател на Plovdiv24.bg. И обяснява:

"Случилото се е от днес. Освен че ме засече, малко след излизането му от кръговото пътникът до него си изхвърли чашата от кафе на пътя (в края на видеото). Докога така бе, хора?

Кога ще се научим да спазваме правилата и да живеем нормално? Въпросът е реторичен! Нужни са стабилни глоби, иначе ще продължаваме да живеем в кочина и всеки ще прави каквото си иска".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поправям се в дясна лента чакаме за десен завой.
+3
 
 
Същото е на кръстовището на Практикер.Голяма колона в дясна лента си чакат за ляв завой.Да ама те са балъци.Тарикатите карат по средна лента и в последния момент завиват надясно.Много е опасно защото тези от дясна лента може да карат и направо.И аз като правя десния завой отивам малко наляво и блокирам нарушителити.Отзад се чува лудо свирене и гонене как така аз балъка ще блокирам него тариката не може така.Той затова е с по скъпа кола да не чака в колона като другите.И там две старшинки ще изкарат за 3 часа месечна заплата ама се правят че не знаят за това кръстовище.На вниманието на началник КАТ и началника на 1 во.
0
 
 
Аз си зная, че в този форум са събрани най-възпитаните и знаещи водачи с кат.В в околията. Как пък един не си призна някой гаф. Все едни такива културни, културни. Нареждам се в лява лента на Водната палата, правя един завой в кръговото и поемам по Марица Юг. За кого това е проблем? За мен е проблем, когато някой започне да чака кръговото да се изпразни от автомобили и тогава да предприеме маневра. Такива редовно ги освирквам. А също такива, които обратен завой правят по половин минута, все едно карат извънгабаритен товар. Вчера на Богомил и Източен три автомобила успяха да го направят... Нямате проблем с това обаче. Нямате проблем и с редовно паркиралите в зелените площи. Нямате проблем, когато стоите в трафик, защото почти всички си четете телефоните, зомбита със зомбита малоумни. А хвърлянето на боклуци от колата и засичането никога не съм толерирал!
+2
 
 
Ако застане един полицай след кръговото, за един ден може да заработи месечната заплата на два-три патрула само от такива тарикати! Не е изключение, а си е абсолютно правило пред Водната палата най-редовно в лявата лента да застават тарикати, уж че са за ляв завой към тунела, и да правят маневра като олигофрена от видеото...Всички останали отдясно сме балъците, които чинно си чакат реда,и които тарикатите "прекарват"...Лично на мен, като ми се случи, ги притискам и просто не им правя път, но повечето колеги проявяват криворазбрана колегиалност и ги пропускат...
+4
 
 
Тази маневра редовно я правят на кръговото на водната палата. Поне 3-4 пъти са ме засичали по този начин,на същото място. И после ако стане инцидент ще вика “Ама колего какво стана?”.
+3
 
 
Тази марка , тук в БГ е истинска диагноза ...Почти всички като тези нещастници свършват в един кюп ! Простотията е взела връх и ще става още по-зле , утайките като тези са масово явление...по принцип има билка за всяка болка и тези много бързо могат да бъдат "излекувани" , но трябва първо държавата да е на място , след това всички влизат в релси ...не трябва да има саморазправа , трябва полицията да съблюдава закона и да въдворява ...сега , ако си в "бяла" държава , тоя ром , ще го изблъскат яка глоба ....
+1
 
 
Гомненцето ката БМВ ти къде си тръгнал с някакво опелче или шкодичка.За такива предимство не важи,докато отнемат предимството на някой Тир или дърво.БМВ сър.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: