ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отвориха южното платно на бул. "България" до панаира, светофарът не работи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 14.06.2010Коментари (16)6543
Отворено за движение е вече южното платно на бул. "България" от ул. "Васил Левски" до колелото на панаира, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Приключихме няколко дни по-рано от обявения тримесечен срок. Изградихме два нови водопровода, положихме 50 сантиметра трошено каменна настилка и 28 см асфалтови пластове. 100 паркоместа са изградени само в този участък, а след пълната реконструкция на булеварда ще станат 400", обясни главният инженер на "Пътинженеринг" АД Росен Налджиев.

Изцяло е подменен тротоарът, в северното платно, чиято реконструкция започва още днес, ще бъде изградена велоалея, целият булевард е и с ново улично осветление.

По северното платно водопроводът вече е подменен, започващият ремонт на пътната конструкция ще продължи 2 месеца, като изцяло подновените кръстовища с "Васил Левски" и "Победа" няма да бъдат затваряни. Маркировката ще бъде положена, след като автомобилните гуми отнесат чернилката от последния битумен пласт, за да не се зацапват разделителните ивици, както това се случи при първия етап на реконструкцията. Изпълняващият длъжността кмет Петко Атанасов и заместникът Руси Панчев сами отстраниха пътното заграждение и булевардът пое трафика.

На мястото веднага пристигнаха полицаи от КАТ, за да поемат регулирането на движението. Заради планови ремонти на ЕВН, за които изобщо не си били направили труда да предупредят общината, там няма ток и поради това светофарът не работи.



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 181
04.10.2021 »
12.10.2019 »
16.11.2016 »
19.07.2016 »
14.03.2016 »
08.03.2016 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе аз не разбрах нещо - защо по дяволите не преасфалтираха цялата отсечка, ами спряха точно до пресечката, която е преди Колелото на Панаира? Да му се невиди и скапано планиране и пестене - толкова ли не можаха да преасфалтират всичко? Та след новия асфалт да има 200 метра като лунен пейзаж - дупки, неравности.. Всичката работа ни е такава - Циганска ! Да не говорим, че маркировка няма, всичко е като някаква писта..... Абе, хубава работа, ама циганска...
+2
 
 
браво тове е чудесна новина дано булевардът да изкара дълго без да се разкопава без да се появяват дупки и най-важното без катастрофи по него
на 14.06.2010 г.
0
 
 
Тази сутрин около 5 30 пред Санкт Петербург полагаха маркировка Но ако е със качеството на поставената в четвъртък през нощта от ОМW на бул Дунав към КАТ направо си е престъпление Маркировката е почти изтрита а е минала само половин седмица Пожеланията в статията горе са много добри но резултатите нещо са други иначе булеварда си става направо европейски но малко български Все нещо трябва да се пообърка
+4
 
 
Евалата за булеварда. Имаше нужда. От доста време плачеше за ремонт, ма никой не се наемаше. Добре че го направиха. Според мен си заслужаваше заобикалянето и псуването последните месеци. Вече има доста по-европейски облик.
-1
 
 
Някой може ли да пусне повече снимки да го видя т.к. съм студент в София и скоро не ми се очертава да се прибирам, а ми е интересно как се е получил? Благодаря предварително!
+3
 
 
Много добре стоят цветята около светофарите по целия булевард,дано се грижат за тях и да ги опазят!
+6
 
 
Булевардът в последната му част изглежда добре. Следват няколко стъпки: 1) Озеленяването му - с дърветата, които има може да изглежда невероятно добре 2) Реженето на топките на всеки, който паркира на място различно от установените паркоместа, вградени в тротоара и/или във формат, който не е заложен при проектирането на паркоместата.
0
 
 
отделеч като се гледа, изглежда много добре. последната отсечка от платното до кръговото на панаира, дето почва горе-долу от новите кооперации, скоро ше асфалтират ли? щото цялото платно е с нов асфалт, което е похвално, а еди-колко си метра точно до кръговото си стоят със стария асфалт?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: