ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отново хаос в Градския транспорт в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 29.05.2011Коментари (26)8537
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив.
"За пореден път днес станах свидетел на хаоса, който цари в Градския транспорт в Пловдив. На 28.05.(събота), когато беше официален работен ден, в 8.30 ч. сутринта чаках рейс на бул."Македония" (до кметство"Южен"). На спирката имаше над 30 човека. Всички успяхме да се натъпчем в рейс №27, а на следващата спирка ни чакаха още поне 20 човека, които нямаше как да се качат. Пълен хаос настана и когато кондукторката трябваше да съобщава на всички през 2 минути, че днес въпросната линия не отива до Гробищата", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.

Писмото на възмутеният гражданин продължава така:

"Оказа се също, че автобус №1 е с празнично разписание. Аз искам да попитам: откъде накъде? Нали днес е
работен и учебен ден? Нали трудещите се хора и учениците разчитат на Градския транспорт? И още нещо - как може да няма никъде информация за това коя линия кога ще е с делнично и кога с празнично разписание? Не е ли редно всички линии да се движат нормално в такива дни като днешния?" 

Според читателят ни обаче, това не е прецедент. 

"В последните няколко месеца това се повтаря и повтаря. Ясно че, всеки се опитва да прави икономии, но не е редно да е за сметка на гражданите, които съвестно си плащат и билетчетата, и картите. Мисля, че е крайно време шефовете на фирмите, отговарящи за транспорта в Пловдив, да се стегнат и да вземат мерки за по-добро и качествено обслужване", завършва писмото.

Plovdiv24.bg припомня, че на 27.05. публикувахме материал за работното време на градския транспорт, в който Никола Янакиев, директор на ОП "Организация и контрол на транспорта" в Община Пловдив казва: "Утре повечето автобуси в града ще се движат по празнично разписание. Изключение от това са колите, които се движат по линии 17, 22, 18 и 27. Това е така, тъй като за тези места няма алтернативен транспорт."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
както се казва нито една дейност администрирана или стопанисвана от община Пловдив е подчинена на правилната логика. но проблема е във хората не в управата като ги търпим ще им сърбаме попарата. слаб народ слаба държава.
+1
 
 
знам че е малко в страни от темата... но все пак е става въпрос за така нареченият градски транспорт, но ми прави впечатление че в кв. Коматево в момента ремонтира главната улица, поради което автобусите се движат по Захаридово... на въпросната улица Захарадиво има 2 табели за спирка преди последната такава... но уважаемите господа шофьори не спират на тях като изтъкват причината че тези спирки не са за тях.... просто нямам думи докога ще ги търпим тези измекяри.. крайно време е да се направи нещо по въпроса... не може вторият град по големина в България да има такива абсурди с градският транспорт..... това е направо плачевно...!!!
+1
 
 
Автобусна линия 93 също не работеше във събота направо съм възмутен от цялата ситуация , неможе да е работен ден и на няма превопз доо работното ми място,ужас възмутен съм!!!
0
 
 
Че то кога ли нещо е било наред в градският ни транспорт
+7
 
 
КМЕТЕ КМЕТЕ навремето се смехме на румънците че са гледали телевизия от шест до пет или с една дума неса гледали а сега ти ни докара до положението втория по големина град в страната да няма редовен транспорт и вечер да е до 21часа,а в сащото време спрягаш идеята Пловдив културна столица на Европа....
+7
 
 
аз викам хайде хора намесете се ами вдигнете се малко бе само ревете а си стойте по къщите
+5
 
 
Преди 3 години спрях Славчо пред общината и го питах-как да разбера,къде спират автобусите в този град,къде е разписанието им,кой автобус минава,за къде отива,той беше с журналисти пред общината и ми каза,че се работи по въпроса.Втръсна ми от държавни чучела,но вината не е тяхна,ние сами си ги избираме.
+7
 
 
НАПРАВО Е ВЪЗМУТИТЕЛНО В РАБОТЕН ДЕН!ХАЙДЕ УПРАВНИЦИ НАМЕСЕТЕ СЕ!
+6
 
 
Не съм черноглед по природа,но не виждам нито една дейност администрирана или стопанисвана от Общината която да е подчинена на правилната логика.Май ,само с конкурс по некадърност се става ръководител на каквото и да е в общинските структури.Дано да греша,но тази статия потвърждава опасенията ми..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Абитуриентски балове
Академичната общност излиза на протест
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: