ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общински служители в Пловдив с луксозни служебни автомобили, ползвали ги като лични
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 18.12.2022Коментари (26)12696
© bTV
Общински служители от Пловдив карат служебни коли с екстри, купени за хиляди левове. Това разказва bTV в свое разследване.

Георги Титюков, заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика", ползва скъпа служебна кола. Автомобилът, който е с 42 екстри, е закупен за 80 000 лева по европейски проект по програма за намаляване на бедността:

"Колата е закупена по проект. Аз съм ръководител на проекта. и в качеството си на такъв съм в заповедта на кмета да управлявам тази кола Търсихме автомобил 6 плюс 1 места.Целта на закупуването е да се осигури лесното и безпроблемно придвижване на младежките екипи от Младежкия център до малките населени места в региона."

"Не бих казал, че е много висок клас. Избрахме колата с най-доброто съотношение цена-качество. Тя се използва абсолютно и само по предназначение. Защо да ми е неудобно, че карам такава кола? Нека и другите заместник-кметове, да си напишат проект, ако искат, и да си го спечелят", обяснява Титюков.

В същото време друг общински служител със заплата около 2000 лева твърди, че кола от 65 000 лева не е скъпа. 

"Това е бюджетен автомобил, нито е някаква сериозна марка", каза Ненко Калакунов, директор на ОП "Паркиране и репатриране":

"Не е необходимо да се парадира и да се нарушават принципи. Аз съм безкомпромисен в това отношение и ще назнача проверка“, заяви пък кметът на Пловдив Здравко Димитров относно тези случаи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жалка картинка! Дано и силиконът и корекциите на жена му да не са общински пари
+1
 
 
...автомобилът е закупен по ЕВРОПЕЙСКИ проект за намаляване на бедността. Тие кухи европейски кратуни могат да измислят само ЕВРОГЛУПОСТИ. Т.е., купуваш си кола и ставаш богат. Или най-малкото намаляш бедността си. С автомобил за тия пари най-много да станеш още по-беден. Не че нещо, но ще искат застраховки и поддръжка в оторизиран сервиз, а не в сервиза на кварталния майстор. Инак аз Титюка веднъж не съм го видял да вози деца с тази кола. Не и спортисти. Но пък раздава на приятели и приятелки интересни държавни имоти за почти безплатни наеми. Титюков, ако не за друго, кажи нещо за имота на Гребната база. Би ми било интересно да чуя какво ще еякулира този гнусен продажен тип.
-2
 
 
Голям хейт, голямо нещо, колата е купена с пари от Европа и е Шкода. Съвсем се побърка народа, ако е 6+1 и 4х4, да не мислите че Дачията ще е много евтина, а по тези програми изискването за нов автомобил е задължително условие. А за хилядите бедни, които се хранят по неговите програми, нищо не казвате, нито за децата от домовете.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 18.12.2022 г.
+1
 
 
ОСТАВКА за цялата пасмина!
+3
 
 
Гошееее...гошееее... и на 20 годишните девойки ли говориш така?
+2
 
 
Какво го коментирате тоя гнусен мазник Титюков? Само му вижте мишата физиономия! Как не се посра от крадене?!
+4
 
 
Това крадливо копеле трябва да си понесе последствията! МОЛЯ ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТА! ПОНЕ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН! СЕГА Е МОМЕНТА!
+5
 
 
Демек зам. кметът е шофьор на детски спортен клуб... Какви самоотвержени зам. кметове имаме в Пловдив... А зам. кметската работа кога я върши? За парите от едни данъци питам, дето от там му идва заплатата.
+3
 
 
Затова сме вън от Шенген,а скоро и вън от ЕС
+5
 
 
За съжаление парите от Европа отиват за това- по измислени проекти, за наши хора и техни облаги. Защо с тези пари не направихте програма за подпомагане на самотни родители например.. да бяхте купили на 8 хил бедни коли за по хиляда лева, или да им бяхте дали помощи за гориво или карти за градския транспорт с тези пари, да бяхте подобрили инфраструктура или да бяхте ремонтирали жилища на социално слаби. Това е борба с бедността, Господин Кмете, не е борба с бедността точно ти да караш кола за 80 000 лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: