ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общината пита пловдивчани: Искате ли без коли в "Капана"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 22.02.2012Коментари (103)13828
© Plovdiv24.bg
Обмисля се превръщането на кв. "Капана" в зона с контролиран достъп за автомобили, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви кметът Иван Тотев и поясни, че Общината ще се спре най-вероятно на този вариант от обсъжданите няколко такива в тази насока, но ще се съобрази и с очакваните от гражданите мнения относно движението с превозни средства в района.

Градоначалникът разясни, че такъв платен достъп по принцип има в големите търговски обекти, а по отношение на "Капана" той ще включва поставянето на бариери на входовете и изходите към квартала.

Другите варианти, които се обсъждат в момента, са оставането на досегашния начин на безплатно влизане в квартала, въвеждането на "Синя зона" с по-различна
АНКЕТА:
Трябва ли ограничат движението на МПС в "Капана"?

Да
Не

цена или изграждането на паркинги, които да поемат част от трафика там.

Гражданите, имащи идеи за по-добра организацията на движението в "Капана", могат да ги изпращат на сайта на градската институция.

В анкета на главната страница можете да дадете своето мнение за един от възможните бъдещи варианти!




Още по темата: общо новини по темата: 108
25.09.2013 »
19.08.2013 »
12.08.2013 »
22.07.2013 »
26.03.2013 »
05.02.2013 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ако искате Капана съвсем да опустее и да си тръгне и малкото бизнес, който едвам крета там, тогава махайте колите. Но надали това е идеята!
0
 
 
ЗдравеЙте!!! Според мен градския транспорт е в ужасно състояние ако хората спокоито могат да хвашат автобуси до кам 22:30 -23:00 часа лятото и маршрутки до кам 00:30 няма да има толкова коли по центара и вопще защото какво се оказва че хората висят безмислено по спирките които и липсват на повечето места или са толкова модерни че колко вали наван толкова и под спирката много от хората няма да ползват коли защо му е на човек да дава пари за кола да я храни и сумати разходи за 1 година ако може да си ползва транспорта но да има ясно обозначени места с времето на пристигане на автобуса на саответната спирка може да не са на 10 - 15 мин ми на 15 - 20 мин примерно ама да знаеш че доиде ли часа реиса ще е там.Това е моето скромно мение като гражданин защото има в момента повече коли от пешеходци да не говорим че тях ги е страх да пресекат вече по улиците. Аз съм минавала с количка с дете и никои не прави път доори и на зелен светофар завиват си и вопще даже чакат аз да им правя срамота е Българи.
0
 
 
Да не влизат коли е крайност,ама са нагли хората и спират по тротоарите!!!Плочките са в ОТВРАТИТЕЛНО състояние,макар и сравнително нови.В дъжд стъпваш на плочка,за да избегнеш локва.. то плисва отстрани.
+1
 
 
То хубаво ще махнете колите,ама ,като няма никъде наоколо паркинги за коли или някакви си парко места,къде хората да си оставят колите за да се предвижат натам??То е най-лесно да забраниш нещо.А какво ще стане с подстъпа до Отец Паисий,дори и само да оставиш някой,ако не минават коли до там? Пък и със забраната там,ще направим живота на хората около капана в квартала сложен,целия поток паркиращи ще се премести другаде около това място.
+3
 
 
ЗДРАВЕЙТЕ ПЛОВДИВЧАНИ, НАПРАВИХ СИ РЕГИСТРАЦИЯ САМО ЗА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ИМАМ 3 ОБЕКТА В КАПАНА И ПРЕМАХВАНЕТО НА ВСИЧКИ БАРАКИ НА 4 КОЛЕЛА ЩЕ ПОМОГНЕ БИЗНЕСЪТ МИ ДА НЕ ФАЛИРА А ЗАЕДНО С ТОВА И 6 ЧОВЕКА РЕДОВНО ОСИГУРЯВАНИ ДА ОТИДАТ НА ПАЗАРА НА ТРУДА. РАЗБЕРЕТЕ НЕ МОЖЕ ЗА УДОБСТВО НА 70-100 КОЛИ ОБЩО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДА СЕ БЛОКИРАТ ТОЛКОВА БИЗНЕСИ КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ДОБРА ИНФРАСТРУКТОРА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ - ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА ДОСТАВКИ И ТРАНЗИТНИ ПРЕМИНАВАНИЯ - ГОВОРИМ ЗА НАХАЛНИЦИТЕ КОИТО ДЪРЖАТ КОЛИТЕ СИ И ЦЕЛОДНЕВНО ЗАДРЪСТВАТ тесните УЛИЧКИ НА КАПАНА и пешеходците трябва да слаломират и постоянно да се озъртат каде стъпват- това го няма в белите държави - САМО ЗАРАДИ УДОБСТВОТО НА ГРУПА ТЛЪСЪИ МЪРЗЕЛИВЦИ - АБЕ ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ - НЕ МОЖЕ САМО С ДюНЕРИ И ТАРАЛЯСНИЦИ ДА ГИ СТИГНЕМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ - ДАЙТЕ НЕЩО ОТ СЕБЕ СИ ИНАЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЪЗРОДИМ ЗАПАДАЩИЯ НИ РОДЕН ГРАД.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: