ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общината и приближени на кмета превръщат в същински ад коледното пазаруване на пловдивчани
Автор: Георги Кирилов 07:46 / 10.12.2021Коментари (6)12201
© Plovdiv24.bg
Коледните празници на пловдивчани ще бъдат сериозно помрачени, а основна "заслуга" за това ще имат кметът Здравко Димитров и "дясната му ръка" в строителството Пламен Райчев.

Причината е, че вече два месеца продължава ремонтът на северното платно на бул. "Санкт Петербург“ в участъка от ул. "Недко Каблешков“ до ул. "Богомил“. Предвиденият срок за ремонта е шокиращ - близо 3 месеца. Няма цивилизована държава, в която подобен ремонт да продължава толкова. Изпитваме искрени съмнения, че има и нормална община в България, където подобен ремонт да продължи толкова време.

Обосновано можем да предположим, че срокът на ремонта е толкова дълъг, за да се угоди на близкия приятел на кмета - Владимир Кисьов. Той строи огромен жилищен комплекс точно в района на "ремонтиращия" се участък от булевард "Санкт Петербург" и спреният трафик на булеварда пред обекта му, му се явява подозрително удобно съвпадение. Ако сте шокирани, че дори можем да допуснем, че цял Пловдив може да страда по тази причина, да възможно е, да именно толкова ниско е нивото на кмета и екипа му.

Припомняме, че Владо Кисьов е общински съветник, избран от партията "Съюз за Пловдив", чийто лидер и до момента е депутатката от ГЕРБ Дани Каназирева. Въпреки че е избрана за депутат от листата на бившите управляващи, Каназирева не е член на ГЕРБ и пристана на партията с лидер Бойко Борисов, само за да се докопа до депутатско място и за да стане областен управител. Въпреки това, всички запознати с политическия живот в Пловдив знаят, че Каназирева продължава да дърпа конците в "Съюз за Пловдив" и да определя как "мажоритарно избраните" общински съветници да гласуват на заседанията на ОбС-Пловдив. 

"Случайният печеливш" от дългия ремонт, побъркващ пловдивчани, Владо Кисьов пък уж напусна също "Съюз за Пловдив" за да стане паркетен воевода, с което "взе на концесия" пловдивското ВМРО и общинските му съветници и ги управлява. Защо Красимир Каракачанов позволи подобна гавра с "патриотичната" партия, не е ясно. Ясен е резултатът от това и той е видим за всички на последните няколко национални избора.

Същите тези "демократи" и "патриоти" в лицето на Кисьов и Каназирева се канят да издигнат кмета Здравко Димитров за нов мандат през 2023-та, ако от партията му ГЕРБ случайно им писне той да работи срещу интересите й и се дистанцират от него.

Това са хората, които дърпат в момента конците на управлението в града. Затова ако се наложи, ремонтът на бул. "Санкт Петербург“ ще продължи не три, ами и тринадесет месеца. Всичко зависи от "интересите в отсечката".

Голямата цена ще платят пловдивчани, за които и сега задръстванията са ежедневние, а районът ще е на практика непроходим в празничните дни. Причината за това е, че паралелно с ремонта на бул. "Санкт Петербург“, за ремонт бе затворена и единствената му алтернативна -  ул. "Ген. Радко Димитриев". Търговските обекти в района също ще претърпят колосални финансови загуби.

Очаквайте становището и на община Пловдив!


Още по темата: общо новини по темата: 101
11.02.2024 »
16.01.2024 »
19.10.2023 »
12.10.2023 »
22.01.2023 »
06.01.2023 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сериозно ли някой вярва че ще продължи само три месеца? Ще видите че срокът ще бъде удължен в "шест без десет". Не се учудвайте ако тутакси изведнъж се окаже, че се налага препроектиране например. Все стари номера, които гледаме вече почти едно десетилетие.
0
 
 
Подобно е и положението на ул.Лев Толстой,освен че премахнаха паветата и ще го асфалтират,нито го разшириха,а ще направят едни хубави паркоместа пред Империал,ако така ще решават проблемите с трафика,нищо няма да се промени.
+1
 
 
Каназирева ни е ясна,а този другия до нея може ли да бъде публично обиден на самия булевард???Кисьов ли е Мисьов ли е затваряне на строеж от нашите коли май иска.
0
 
 
Няма как този да бъде избран отново. Първия му мандат е защото ГЕРБ му го купиха с гласовете на махалите и защото Славчо е също толкова нежелан от пловдивчани. А неговият предшественик Тотев също толкова мудно ремонтираше.
+1
 
 
Залязващата партийка Съюз с мафията и беше време . Ево пудела , Владо белото ,Дани палавницата как е възможно такива утрепки да са в общинския съвет .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: