Областната управа: Това е абсурдно, но пуснете молба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 09.09.2007
2491
"Не сме запознати със случая!", заявиха ни от Отдела за държавна собственост в Областната управа. - Щом държавата не си е поискала земите обратно, то в случая не може да се търси отговорност на градската управа. Последната има и пълното право да внася промени в Общия градоустройствен план. Но терените едва ли са били държавна собственост - ако беше така, то нима държавата щеше да ги хариже на общината?! Това е абсурдно", смятат от отдела.

На настояването ни, че след като сами твърдят, че не са запознати със случая, не е ли редно да се... запознаят с него, след което да ни осветлят и нас, от отдела ни отвърнаха, че единственият шанс да получим светлина около продажбата на двата терена е да пуснем молба до Областната управа и да изчакаме отговора й в седемдневен срок. Не знаем колко е редно областните чиновници да коментират за даден случай с незаконна продажба на терени, че е абсурд, след като казват, че всъщност нищо не знаят за извършената сделка?! Но по-абсурден отговор не бяхме получавали досега! Излиза, че в Областната управа изобщо не ги притесни, че действително държавна земя може да е продадена незаконно, което да ги накара да скокнат и сами да разнищят случая. Защото все пак точно тя е тази, която трябва да брани интересите на държавата в Пловдив и в областта. А каква стана тя - искат от един частен вестник, какъвто е "Акцент", да пусне молба и да чака седем дни, за да стане ясно кой и как е ощетил държавата. Ами ако не пуснем?


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
24.06.2010 Червеният съветник Батаклиев пита законни ли са автогара "Родопи" и "Билла"
09.09.2007 Арх. Румен Русев: Няма защо да търсим под вола теле
09.09.2007 Автогара “Родопи" и "Билла" са незаконни?
Още новини от Новини от Пловдив:
Кървава свада на улица в Пловдив, има ранени!
Жена е в болница в Пловдив след мощен взрив!
Прокуратурата в Пловдив и МВР с извънреден брифинг
В Пловдив предупредиха отглеждащите пчелни семейства
Излязоха резултатите от второто класиране за прием в първи клас
Официално: Има обвинен за убийството на Димитър Малинов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).