ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Червеният съветник Батаклиев пита законни ли са автогара "Родопи" и "Билла"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:58 / 24.06.2010Коментари (11)4124
© Plovdiv24.bg
Кметът да направи проверка доколко законни са и автогара "Родопи" и магазин "Била" до Бетонния мост - затова настоя общинският съветник Ангел Батаклиев, при когото са постъпили сигнали от негови избиратели, че във въпросните два значителни обекта не всичко е както трябва, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

12-те декара, върху които "поникнала" Била, били изтъргувани от бившата градска управа неправомерно, а теренът, върху който се кипрела автогара "Родопи", също бил под въпрос относно закона. На това място трябвало да има, според общия устройствен план, булевард с три платна и в двете посоки или т. нар. южна тангента, която да облекчи трафика по бул. "Христо Ботев" като свърже Коматевския транспортен възел с надлез "Родопи".

Правомерно ли е придобит от сегашните собственици имотът за строителството на автогарата и магазина, в кой момент и на каква цена са били изкупени тези имоти - са само част от въпросите. След проверката Славчо Атанасов ще трябва да отговори дали е законно отчуждаването на имоти, ако такова изобщо се е състояло, с какъв акт е станало това и кой го е издал. Под въпрос е и по кой влязъл в сила общ устройствен план са издадени разрешенията за строежа на обектите.

"Ако информацията, подадена от гражданите, се потвърди, могат да се окажат безсмислени големите инвестиции, които бяха вложени в комуникационното съоръжение надлез "Родопи", замислен като част от нещо по-голямо", заключи Батаклиев.


Още по темата: общо новини по темата: 3
09.09.2007 »
09.09.2007 »
09.09.2007 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
изгражда се надлез над билла и автогарата и пак ще има булевард!
+3
 
 
Пловдив е ощетен от 12 години насам. Жалкото, е че градът ни е бил управляван кадърно единствено по времето на Арменски кметове. Те са двама Диран Парикян, и Томасян. Останалото всичко е било боклук на боклуците. Вуичо ми е в политиката, и по точно в министерството на стр. и благоустроиството. Знаете ли как викали на Пловдив там в министерствата, Черната дупка на България, защото никои не знаел каде отиват парите спуснати от банките и мин.на финансите. Ми докато има такива общинари и управници като Г-н Батаклиев, и хора като Чомаков, Славчо, Конан/ Илко Илиев с уникалния апартамент на Витошка за 1 млн евра/ и да се назначават некадърни общински съветници така ще е, очакваите и Русе и Враца да ни надминат по стандарт, а ние да си чоплим носовете във форумите, и да мълчим да чакаме да доидат по добри. Не знам за вас но аз не виждам грам светъл лъч в тунела. Мисля, че е краино време ние да грабнем лопатата и да изметем тоя боклук, които се е събирал 15 години.
+4
 
 
В случая не от значение кой от коя партия е,а дали за пореден път е ощетен и продаден града ни.Дано този път обаче проверката не бъде потулена и незавършена заради интереса на някой.Очакваме да има и наказани също било дори бившия кмет Чомаков,на който това едва ли ще бъде единствената кирлива риза по време на 8 годишното му управление.
+4
 
 
Мен пък наистина живо ме интересува отговорът на този въпрос! Колкото и да ми е неприятен този Батаклиев, въпросът е доста каверзен за бившата управа на града. Ако тези подозрения относно законността на тези два обекта се потвърдят, с пълна сила застава въпросът за твърдата кандидатура на Иван Чомаков заедно с неговия главен архитект за ЗАТВОРА! Не бива заради репутацията на Батаклиев да си затваряме очите за отговора на този въпрос.
+5
 
 
Ей на това му се вика червен гьонсурат!
You can't rely on other people to make you happy
на 24.06.2010 г.
+2
 
 
Батаклиев май преди всеки избори решава едни и същи въпроси да задава. Само 3-4 години назад ли помните, г-н Батаклиев? Стига вече простотии де. Виждаме, че веднъж вече сте питал, колко пъти ще харчите парите на данъкоплатците за безсмислени проверки?
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 24.06.2010 г.
+5
 
 
Брех точно пък кой се напъвал да пита!??!!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: