ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нови рокади в община Пловдив
Автор: Диана Бикова 15:55 / 16.02.2024Коментари (6)17072
©
Лилия Недева
Кандидатката за кмет на район "Тракия" от коалиция "Съединени за Пловдив" Лилия Недева от понеделник става директор на дирекция "Здравеопазване" в община Пловдив. Новината беше потвърдена от Недева за Plovdiv24.bg.

Постът се заема от д-р Калин Калинов, назначен от предишния кмет Здравко Димитров. Източници на медията ни от общината са изненадани от новината за рокадата, тъй като всички индикации досега показваха, че д-р Калинов ще остане на длъжността. 

До края на деня обаче има достатъчно време заповедите за уволнение и съответно - назначение на новия директор да станат факт. 

Лилия Недева е родена на 14 юни 1982 г. в Пловдив. Няколко години живее и учи в Германия. Завършва бакалавър специалност "Международни икономически отношения" в ПУ "Паисий Хилендарски", а след това две магистратури – "Международна търговия" и "Счетоводство и анализ". 

Д-р Калин Калинов е бил директор на ДКЦ V и Комплексния онкологичен център в Пловдив преди да оглави общинската здравна дирекция. 

Друга промяна е назначаването на бившата шефка на Спортна зала "Колодрума" Евелина Апостолова за шеф на "синя зона". Тя е сред основателите на ГЕРБ - жени, била е заместник-областен управител на Пловдив. 

Звеното "синя зона" е част от общинско предприятие "Паркиране и репатриране", което само преди дни се сдоби с нов началник. На поста бе назначен Нъшан Деркалестаниан, който пък беше кандидат за общински съветник от сдружение "Браво, Пловдив" на последните местни избори.

Очаква се в началото на март да се официализира назначаването на Савина Петкова за заместник-кмет на Пловдив по транспорта. Петкова в момента е заместник-председател на Общинския съвет и председател на групата съветници на "Браво, Пловдив". Сдружението участва в местния вот с регистрацията на партия "Българска прогресивна линия".

В интервю за Plovdiv24.bg Савина Петкова каза, че все още не е взела окончателно решение. Към онзи момент тя се подготвяше да води заседанието на Общинския съвет за приемането на бюджета на града. Като друга причина изтъкна предстоящото първо за мандата заседание на най-висшия ръководен орган на Националното сдружение на общините в Република България - Общото събрание.

Общото събрание е насрочено за 27 и 28 февруари в София, като при откриването приветствие ще поднесе президентът Румен Радев. В рамките на първия ден на форума по актуални въпроси ще говорят премиерът акад. Николай Денков, заместник министър-председателят Мария Габриел и министърът на финансите Асен Василев. Във втория ден ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков

Общото събрание на НСОРБ трябва да избере ново ръководство и, според Савина Петкова, има реални шансове кметът на Пловдив Костадин Димитров да бъде избран за член на Управителния съвет на сдружението.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В Парламента, само красиви ''експертки'', трябва да се "бачка"!!!
0
 
 
жената е много хубава ама тиясединени за Пловдив не бяха ли на Славчу Атанасов закапичету хората.Ако е така значи -пребоядисана комунистка.
0
 
 
МИО и то в ПУ-то. Страшен експерт е това. И какво общо има със здравеопазването!? Как се я разпределихре тая баница вече, че само да дразните хората? демек избирателите
0
 
 
Схеми,схеми,схеми а гражданите кучета ги яли!
0
 
 
Тая от коя партия не беше??? Сега и от медицина разбира??? Излагаш се , Димитров , аман много се излагаш!
0
 
 
Кажи честно с това "образование" директор на дирекция "Здравеопазване"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: