ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Немарливост на пловдивски общинари ли уби зам.-шефа на Шесто?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:39 / 01.10.2020Коментари (59)33660
Неизправна мантинела е сред основните версии за фаталния завършек на пътния инцидент, при който късно снощи загина заместник-началникът на Шесто районно управление в Пловдив Пламен Петков (59 г.), предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както Plovdiv24.bg пръв съобщи, Петков самокатастрофира и почина на място. Той се е движил по пътен възел "Скобелева майка", завил е по ръкава надясно, изгубил е контрол над фолксвагена си и излязъл вляво от пътя. При падането Петков е издъхнал на място.

На изхода от пътен възел "Скобелева майка“ за село Ягодово е регистрирано подобно ПТП преди около 20 дни. На 7 септември друг лек автомобил катастрофира съвсем близо до мястото на снощната катастрофа. Налага се пътна помощ да изтегля возилото. Според запознати със случая има вариант именно компрометираната мантинелата в следствие на този пътен инцидент да не е успяла да спаси Петков снощи. Тя е следвало да бъде оправена или изцяло сменена.

От Агенция "Пътна инфраструктура“ обясниха, че за пътният участък обхващащ урбанизираната територия на Пловдив, включително пътен възел "Скобелева майка" , е сключен споразумителен протокол за съвместно финансиране и поддържане на РПМ в чертите на града между Областното пътно управление и администрацията. Според документа, който действа до края на годината, организирането и финансирането на дейностите по поддържането на пътен възел "Скобелева майка“ са задължение на общината.

Plovdiv24.bg потърси мнението на администрацията на града. Зам.-кметът с ресор "Транспорт“ Тодор Чонов, който отговаря за поддръжката е в отпуск и в момента е заместван от зам.-кмета по "Строителство и инвестиции“ Пламен Райчев.

"Още сутринта говорих с кмета на града, веднага предприехме мерки и разпоредихме мястото да бъде обезопасено. Би трябвало да се работи там и в момента“, коментира Райчев пред наш репортер.

Директорът на ОП "Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков отказа да коментира въпроса пред медията ни и прехвърли топката в PR отдела на общината.

Очаквайте подробности!



Още по темата: общо новини по темата: 3
02.10.2020 »
01.10.2020 »
30.09.2020 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кога е за обикновен човек,-несъобразена скорост, а кога е за ченге други му били виновни ! Е против това роптаят хората,-двойните стандарти и закони !!!!!
0
 
 
Почти всеки ден минавам през тази "детелина" Все още не съм падал във въпросната дупка.В този участък се кара с над 100 в лентата за направо. Често кола в тази лента, изпреварва колоната за надясно и се шмугва пред всички. Минах и онази вечер от там. Имаше полицейска кола и още 2-3 други. Мантинелата бе огъната до земята. Бях сигурен, че има паднала кола долу. Няма да коментирам сега, тъпотията, с левия завой, за да влезеш в града.
0
 
 
Според мен висока скорост мантинелата и да беше там пак щеше да я отнесе
0
 
 
Все некой друг е виновен само този който шофирал не. Или мантинелата или зам.кмета. Ако бил карал както трябва немаше да е ударил в мантинелата. Мантинелата че е трябвало да го спре е трябвало, ама ....
0
 
 
Днес обезопасяваха, доста е остър завоя за спускане по детелината, но явно така си е проектирана.Варианта е човек ако не уцели завоя за правилно навлизане и спускане по детелината.По принцип при самото разклонение..на мантинелата е редно да има син знак с две бели стрелки който да символизира мястото на разклоненията от далеч понеже в тъмната част може човек да се увлече подлъже и ненацели отклонението
0
 
 
ПРОВЕРКА ЗА АЛКОХОЛ И ДРОГА НАПРАВЕНА ЛИ МУ Е,,ИЛИ ВСИ4КО Е ТАЫНА
0
 
 
По тази логика всички трябва да падат на това място! Несъобразена скорост...минимум !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: