Натокана руса дама остави без думи шофьори с невъобразима маневра!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
16:50 / 16.02.2015
44382
"Маневра без капка срам" - това написа преди минути до Plovdiv24.bg пловдивчанин, станал пряк свидетел на изстъплението. За какво става въпрос?

Здравейте! Ежедневно ставам свидетел на нагли паркирания и нагли маневри, но днес останах без думи. Действието се разви около 12:45 часа. Въпросния автомобил го управляваше натокана русокоса мадама.

Имаше опашка от около 10-15 коли и понеже, като е с "Ауди", може да прави каквото си иска, реши да се изтарикати и навлезе в насрещното. Първо аз не й дадох път да влезе, естествено последваха бурни клаксони. 

След това господинът на снимката, който беше първа кола, също не я пусна и така тя се озова на ръба на острова и почти цяла колко в насрещното. 

Тя също слезе да се разправя с него - защо не я е пуснал и че едва не го била ударила. Не бях присъствал на такава наглост скоро, но си се прибра кротко и около минута стоеше така. 

Хората, които завиваха надясно по булеварда и свиреха, но тя не благоволи да се мръдне и сантиметър. След около минута-две престой там, най-нагло навлезе в насрещното и така направи завой надясно. 

Останах безмълвен! Съжалявам, че не я снимах в точно този момент как прави десен завой от насрещното, но всеки може да си представи как бе извършена маневрата. 

Останалите коментари оставям на вас, но според мен такива нагли хора заслужават спукани гуми, големи камъни по стъклата и най-вече пердах, ако се налага.

Не подкрепям силовата разправа, но такива хора просто не разбират от човешка дума и отношение. Да живее наглостта и беззаконието в майка България.

Репортер на сайта се свърза с ОД МВР Пловдив, откъдето обещаха да разследват случката и посъветваха въпросния читател да даде писмени показания в Четвърто РУП или в "Пътна полиция".

Той от своя страна обясни, че държи въпросната дама да получи заслужено наказание и че е готов да даде писмени показания.

Очаквайте развитие по случая!

Виж коментарите (74)

Още по темата (2374):
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
13.04.2024 Този шофьор обича да получава фишове: Ще му трябват две заплати
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).