ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Наивен пловдивчанин наследи имоти за милиони, загуби ги само за година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:00 / 08.10.2014Коментари (84)33986
©
21-годишният Милен Паунчев, станал известен като бедняка-милионер от Пловдив, наследи като на филм имоти за няколко милиона лева и ги изгуби само за една година. Преди няколко дни Милен остана и без дом. Частен съдебен изпълнител изведе младежа от фамилната му къща.

Точно преди една година Милен е един от най-богатите хора в Пловдив. Има три луксозни автомобила, движи се с охрана, живее в къща с италиански дизайн. Пилее пари в нощните клубове. Твърди, че е спонсорирал отбора по борба "Локомотив", но от клуба категорично отричат да имат връзка с него. 

Днес младежът няма нищо и се прехранва от благодеянията на приятели. Смята, че е станал жертва на престъпна схема.

В началото на 2013-та Милен е обикновено момче от Пловдив, студент в София. През март умира баща му, а 20 дни по-късно и майка му. Като на филм се оказва наследник на 100 декара в "Остромила" - кварталът, който през последните 7-8 години е доста атрактивен за строителните предприемачи. Свързва се с двама бизнесмени от Пловдив, на които започва да продава имотите.

Адвокатът на двамата бизнесмени има документи за всичко - Милен е подписвал собственоръчно всички продажби и видимо измама няма. Така днес 100-те декара са на името на бизнесмените. Тяхна е и къщата, в която живее Милен. Или по-скоро живееше до преди няколко дни. Съдия-изпълнител му отне и нея.

След няколко часа скандали частният съдебен изпълнител Стойко Вълчинов въведе във владение представителите на фирма "Евелина Трейд" - дружеството, което преди половин година е купило последните 17 декара на Паунчев.

Парадоксалното е, че за да спаси луксозната си къща, Милен фиктивно я е продал на свой приятел. Това обаче не му помогна особено. Интересното е, че само луксозният ремонт вътре струва 150 хиляди лева, а цялата къща е продадена от Милен на фирма "Евелина Трейд" за... 42 хиляди, според документите.

Адвокатката на изгонения Милен Паунчев направи изявление пред камерата ни и защити правата на клиента си. Но минути след това размисли и ни забрани да го излъчим, както и да споменаваме името ѝ. 

Причините останаха неясни за нас. Как ще приключи историята на бедняка милионер, ще стане ясно след като жалбите му влязат в съда.


Източник: Нова Телевизия







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нека почиват в мир родителите му, осигурили му прекрасен живот, макар че тях ги няма.. , но тва е друг въпрос.. да е мислил.. добро е до няква степен да помага на приятелите му които примерно имат нужда, но да помага от собствен труд, които тои е изработил, а не родителите му.. тва е един вид подарена кражба.. и освен тва при положение че родителите са му починали не е нужно да се размотава всеки ден кадето иска щото те са му оставили всичко а да се хвани на работа.. Господ си знае работата.. размотава се ся да си търси как да живее.
+1
 
 
Има и хора и хора. Сажалявам за труда и живота на родителите му.
0
 
 
добре де не го заститавам не го и нападам боли ме мен ... за него ..смисал нито го познаам нито му имам проблемите...пак сам сиг 4е и тои не ме позна и демек и него го боли патката за мен ама няма зн както и да е ....засто всички гледате финансовата гледна то4ка...пари пари пари .. пак нямал пак имал пак каде ги дал как и засто...а никои не си дава сметка 4е тои губи родителите си за супер кратак период от време и веднага е подлаган от хора които зн как да си вуршат работата... :) сте изскайа само това мое мнение в подкрепа за него застото ставам супре4астен и сас по горните коментари ама ако се слея с тях и гледам само ПАРИТЕ"
+2
 
 
Сам си е виновен , праска пари наляво и надясно апартаменти купува на приятелите си барове казина всяка вечер. за една година над 10 милиона . Какъв човек трябва да си ????? Не искам да споменавам имена ама 3-ма от агитката постоянно го изнудваха за пари апартаменти им купи! Какво да ви кажа.
+1
 
 
Оставете го този постак ,да не е малък ,да е мислил ! Сега какво реве ,аман от него ,хората ги наводни и останаха на улицата а този тук ми реве !
+1
 
 
нещастници поне дома му оставете... ейй алчността няма край взели сте му 100те дк какво още искате? Купето му живота защото сигурен съм този глупак би си го продал. Голяма история
+1
 
 
Трябваше техните от малък да го карат да работи тежък труд, да види как се изкарват парите. Щото то се вижда, че не цени земята, сигурно мотика не е виждал. Дано си стъпи на краката, то живота учи. Все пак, жив и здрав е.
+1
 
 
то за това първо се мисли,после се действа,а не обратното
+3
 
 
стига са го разнасяли из медиите този тъпанар!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: