ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
МВР Пловдив да се самосезира: Изнервено шофьорче на шуменски джип мутрее на пътя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 13.01.2023Коментари (24)65643
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже: "Здравейте, пише ви шофьорът на шкодата от вчерашната случка с джипа с шуменска регистрация. Конкретната случка започва от кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" с "Коматевско шосе" при лошия участък от пътя до светофарите на спирката в посока "Коматево".

Въпросното "джипче" се опита да ме изтласка и изпревари отдясно на кръстовището. След като не можа да го направи, шофьорът, видно сериозно ядосан и изнервен, на няколко пъти се опита нееднократно да ме изпревари отляво или от дясната ми страна, като на няколко пъти щеше да ме удари в задната броня на колата ми.

По време на преследването нееднократно виждах при изравняването на колите ни, че двамата мъже в джипа ме заплашваха със знаци и жестове! Накрая стигнахме кръстовището на базата на "Ботев", като завих наляво по улица "Захаридиво", но те форсираха изтормозения си джип с риск да блъснат колата отсреща, която стоеше и чакаше на червен светофар и ме засякоха точно на кръстовището и спряха цялото движение на колите.

Явно вече притеснени, не посмяха да слязат от нея и продължиха. Моля, за съдействие от ваша страна да се уведоми пътна полиция и 1РПУ, за да се самосезират и издирят въпросния шофьор от джипа, защото те нарушиха няколко правила за движение и имаше предпоставки от това им действие да предизвикат ПТП и саморазправа на публично място посред бял ден!

Тези нарушения може да се видят и на охранителните камери по маршрута, по който минахме, а аз също прилагам две снимки от ситуацията, когато вече ме засякаха и спряха на кръстовището пред на "Ботев" базата!".



Още по темата: общо новини по темата: 173
20.03.2024 »
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това не е ли пастора на сектантската църква Светлина на Света? Те със шуменски регистрации и имат кю 7
+6
 
 
За светофарите сте прави.Светва зелено и тогава първия затваря телефона и почва да търси къде му е първа скорост.Втория си прибира червилото,третия си слага колана и си оставя дюнера и си избърсва ръцете и така минават 3-4 коли.На запад като светне зелено и цялата колона тръгва. едновременно.Всички са готови и чакат зеленото.Всички ако карат 50-60 много коли ще минат и ще има по-малко задръствания.И дума да не става ,че не можеш да караш с 60 на магистрала,ама така правиш тапи.
+6
 
 
много точно го определи-изтормозено джипче -на цена 3-4 пъти по-ниска от шкодата,ама вътре големите бабаити-ще си намерят майстора ако я продължават така
+3
 
 
Прав е човека не защото се кара бавно както някой коментари чета по надолу ,а защото индивида от Шумен е расъл в гората и книжката трябва да му е на трупчета.А доколкото ситуацията и на мен редовно и на други колеги се случва това изпреварване от дясно,ми пристави си ,че трябва да спра на спирката да оставя човек и какво правим тогава!
+2
 
 
Тук в Пловдив съм забелязал, че доста от шоферите карат яваш яваш,абе карайте си нормално бе, какво е това влачене с 30 км в час. На светофара същата работа, светне зелено и вместо 10-15 коли минат двойно по-малко. Един си бърка в носа, друг да не казвам къде. Не оправдавам поведението на този със стогодишното Ауди, ама и аз се дразня понякога.
-4
 
 
Ако се окаже, че нарочно си се влачил и предизвикал Аудито, какво правим тогава? Всички катастрофи са заради неадекватници на пътя, които не им пука за останалите в движението. Вчера един кретен с 60 км. реши да се включи в магистралата и аха, почти спря. После, като му пратих поздрави на майка му, ме гледаше, като посран.
+1
 
 
Когато писката е мека се купува джип-компенсаторно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: