ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лепиш реклами по уличните стълбове - глобяват те до 500 лв.!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 30.04.2012Коментари (16)6283
Близо три години след прокламираното боядисване на всички улични стълбове в града със специална боя, върху която уж нищо нямаше да може да се залепи, нагли фирми и граждани продължават да "украсяват" уличните стълбове в Пловдив с какви ли не реклами и предложения, видя репортер на Plovdiv24.bg. Как ще процедира новата местна власт с наболелия от много време насам проблем и има ли ясна стратегия за предотвратяването му? - с тези въпроси се обърнахме към шефа на местното ФБР - Владо Илиев. Ето какво сподели той специално за нашите читатели:

"Глобата за нарушителите, които лепят най-разнообразни рекламни материали по уличните стълбове, варира от 50 до 500 лева, но те могат да бъдат санкционирани много трудно, защото трябва да бъдат хванати на място в момента на извършването на деянието", заяви началникът на Общинския инспекторат.

"Затова съм изпратил писма до предприятията "Общинска полиция" и "Общинска охрана", с които ги призовавам веднага да сигнализират, ако спипат на място такъв извършител", поясни той.

"Понякога звъним на телефоните, които са оставени по тези рекламни материали, за да получим информация от самите фирми кой техен представител е разлепил въпросните листовки, за да бъде съставен акт за нарушение. Сами разбирате обаче, че те рядко ни съдействат. Една от частните фирми обаче забрани изрично със заповед на своите служители да разлепват подобни материали из града", разказа още Илиев.


Още по темата: общо новини по темата: 40
18.04.2018 »
20.10.2017 »
02.10.2017 »
20.10.2016 »
07.04.2016 »
06.04.2014 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Глупости ... това няма да се спре.Напротив може да стане и по зле.Само се харчат парите на данакоплатеца .
+3
 
 
Да забранят лепенето на некролози. Адски е подтискащо да вървиш и да гледаш по улиците ликовете на починали хора. Въобще в тази държава хората сами се заливат с негативизъм. Едно време имаше специални места за разлепване на афиши, обяви и т.н. - да се изградят такива
0
 
 
Отговорност носят не само тези,които лепят,а и самите фирми,които са рекламирани."Изи кредит" досега имат от нас 3 акта,но продължават да лепят.Тези с ремонтите и покривите са от Самоков и те вече имат 2 акта,този с хамалските услуги също е глобен.И когато ги хванем да лепят ,ще си ги глобяваме пак сами.....като досега без "ФБР" ,"ЦРУ" ,"МИ-6" "Гестапо" и др. p.s." Общинска полиция" скоро не е била Предприятие !!
-1
 
 
Добре де, ми ако някой дето ми има зъб, отиде и ми разлепи реклами на моята фирма, какво се случва тогава?
0
 
 
И как тогава го избраха тоя цигански цвят,още не ми е ясно.А за хората,които лепят тия грозни обяви глобата трябва да е не ДО 500лв а ОТ 500лв.И така ще се съберат пари за боядисване с друг цвят,както е в европейските градове.
+2
 
 
добро начинание, но няма да проработи.... вече е опитвано! Причината - корупция /и от двете страни!/
+1
 
 
Разбира се че трабва да има контрол и общините да си вършат добросъвестно задълженията.Толкова години безхаберие направиха от красивите ни градове един безобразен вид,за културата на един народ това е показателно ,това е визията на гражданското ни общество.
+2
 
 
Крайно време беше да се санкционират недобросъвестните ни граждани лепащи всакакви обави и съобщения по огради ,сгради и уличните стълбове. Ако това се случи ,,,Браво !!!!!!!!!!
+7
 
 
А за тези,които плащат да им бъдат резлепяни рекламите по стълбовете 5000лв.
+7
 
 
"Общинска полиция" и "Общинска охрана" хахахаххаха и как точно ще спипат някои като имат една патрулка и петима пенсионери на разположение за целия град!Някои да е виждал охранители на тази частна фирма захранвана с общински пари?Договора с тези паразити трябва да бъде прекратен на момента и ако на общината и трябва такова подразделение да се наеме сериозна фирма която да си върши работата!Тези се доказаха,че за чеп за каца не стават цялата главна е нашарена и поломена в градинката обраха десетки пловдивчани!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: