ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Катастрофа се размина на косъм на възлово пловдивско кръстовище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 10.12.2015Коментари (17)6443
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати видео, на което се вижда как двама шофьори нарушават закона и навлизат непозволено в кръстовището на бул."6-ти септември" и бул."Руски" в Пловдив. Първият навлиза, след като все още няма зелен сигнал от светофара в неговата посока, докато другият очевидно е преминал, след като вече е имал червен сигнал на светофара. Ето какво още написа нашия читател:

"Това се случи миналата седмица. Изпращам ви този запис от моя видеорегистратор, след като катастрофите, които отразихте през последните дни, продължават да ме изумяват. Няколко бяха заради навлизане на червено, други пък включваха и пияни шофьори. 

Движението в Пловдив и без друго е все по-тежко, а подобни нахакани, самонадеяни шофьори с мислене "Другите ще ми направят път" като тези на видеото просто довършват картинката. 

Катастрофата в конкретния случай според мен се размина на косъм, и то чисто благодарение на случайността. Автомобилът в моята посока форсираше почти през цялото време, докато чакахме да светне зелено и накрая явно "не издържа" човекът и реши да тръгне. 

Наглост, безнаказаност и не знам още какво да кажа за тези двамата. А на всички останали пловдивчани-шофьори - колеги, внимавайте и се пазете, джигитите стават все повече и все по-нагли."

Ако и вие станете свидетели на инцидент или нередност в Пловдив, изпращайте ни снимки, видео или сигнал на novini@plovdiv24.bg или чрез страницата Изпратете ни новина.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Героя с Опела е освидетелстван глупак. Колата му е цялата в безразборни цитати, трактати, тези, хипотези и други лепенки. И шофирането оправдава външния вид на колата му - олигофренско.
+2
 
 
А този с Мерцедеса пък си минава на супер червено... Още по страшно е вечер като светофарите не са регулирани, просто караш и се молиш и на всяко кръстовище с предимство трябва почти да спреш, да се огледаш и да продължиш.
0
 
 
А тоя с омегата на червено какво прави по средата на кръстовището??
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+1
 
 
КАНДИДАТ ИНВАЛИДИ...МИНИМУМ!
+5
 
 
То затова трябваше тия камери за умните светофари, да могат да хващат и такива умници...но нищо. И на мен не ми се чака на светофара по 80сек , но чакам.
+5
 
 
За съжаление, джигитите и идиотите по пътищата се увеличават прогресивно. Трябва да стане както в Русия - задължителен видеорегистратор в автомобила. Едно на ръка, че ще може да се определи кой е виновен за дадено ПТП и второ - имайки видеорегистратор, имаш малко спокойствие. Защото, както в случая по-горе - минавам си на зелено, някакъв малоумник минава на червено и ме удря.. После става аз казах, той каза, и така до безкрай, ако няма свидетели. И някои от джигитите, каращи трошки, ще се замислят, преди да минат на червено и недай си боже да предизвикат птп. Малоумникът разбира от дума, само когато му бръкнеш здраво в джоба..
на 10.12.2015 г.
+9
 
 
Има един черен автомобил,след него два сиви и чак тогава след малка пауза е сивия джип,та тези и четиримата минават на червено по Руски.Този последния и този по шести изобщо даже не са за коментиране а за съд!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Абитуриентски балове
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: