ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Издигнаха официално кандидатурата на Георги Титюков за кмет на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:09 / 03.07.2011Коментари (48)10229
Политическа партия "Кауза България" и Политическа партия "Новото време" преди минути, в залата на Историческия музей, официално издигнаха кандидатурата на Георги Титюков за кмет на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Историческият музей се оказа тесен за всички, които дойдоха да подкрепят кмета по младежта и спорта в битката му за Пловдив. Тук бе и бившият кмет на Пловдив Иван Чомаков, както и бившият председател на Новото време Емил Кошлуков.

Председателите на двете партии, които издигат Титюков, както и самият кандидат изнесоха речи пред присъстващите.

"Бих могъл да кажа, че намирам особен символизъм в това място, където ме издигате да бъда ваш кандидат и представител. Но ако трябва да съм откровен, повече съм впечатлен от вас, отколкото от тази сграда, защото ако няма хора, няма история", започна речта си Титюков.

"Форматът е отворен - очаква се към нас да се присъединят още партии и неправителствени организации", заявиха от двете политически формации.

Георги Титюков проведе редица младежки инициативи, както и инициативи, свързани с развитието на спорта и спортните бази в града, но името му нашумя, след като пръв през октомври м.г. постави въпроса за възстановяването на стадион "Пловдив". Зам.-кметът отключи невиждан дебат за бъдещето на съоръжението, в който се включиха и премиерът Бойко Борисов и Христо Стоичков.

Plovdiv24.bg припомня, че с издигането на Георги Титюков, официално оповестените претенденти ще станат четирима. Синята коалиция вече обяви кандидата си за кмет на Пловдив, а само преди няколко министър Цветан Цветанов оповести, че кандидатът на ГЕРБ под тепетата ще е областният управител Иван Тотев. Дани Каназирева също обяви своята кандидатура.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей хора, такова чудо като НАДпартиен НЕзависим кандидат НЯМА. Това е най-гнусната лъжа, която ви продават. Ако Чомака е бил на сбирката, това не е било, защото се е разходил случайно там и решил да влезе и да погледа. Както не можеш НЕзависимо от клиентите си да продаваш банички, така не можеш да си НЕзависим политик. В живота всички ние ЗАВИСИМ от други хора. А политиката се прави от политически партии. Това са обединения от десетки хиляди хора със сходни разбирания, които КОЛЕКТИВНО упражняват колективна воля и власт (ако са на власт). Не може да имаме парламент с 240 НЕзависими народни представители, правителство с 18 различни НЕзависими министри, общински съвет с 51 напълно различни и независими един от друг общински съветници. Това не само, че е утопия, но е безобразно вредно за демокрацията. При всичките им лоши страни, политическите партии си имат и много добри - имат история, например, биография, от която си личи какви ги е вършила партията като организация, като колективен орган. Така можеш да си прецениш дали да ги накажеш, ако искаш или да им гласуваш доверие. Само човек е нищо, пръдня някаква. А Тютюков е една обикновена, посредствена, синьо-червено-пембяна пръдня, която се извърта натам, накъдето има задник за лизане. Както казва една колежка от Форума, това момче е от 17 години в политиката в Пловдив. За 17 години успя да предизвика един дебат, в който да видят, че е жив. Ако това е успешен и добър политик, то баба ми е междугалактически космически кораб. Тютюков е част от екипа на Главчо Атанасов. Той няма да бъде с нищичко по-добър от него. Целият му житейски път е на една малка сива мишка. Завършил е Пловдивския университет, след което, най-вероятно като заслужил активист на младежкото СДС, е бил назначен за чиновник с двеста лева заплата в дирекция "Кадастър" Община Пловдив. От там та досега си е бил все чиновник, като след десетина години от специалист се издига до старши специалист в отдел "Строителен контрол". Какво точно е работил там предизвиква недоумение в мен, тъй като такова нещо като строителен контрол в Пловдив няма. Мои приятели журналисти, които го познават добре, казаха за него само две думи - голям тъпак. Но иначе е симпатяга. Но какво от това - това ли заслужава Пловдив - посредствена симпатична мишка, издигната и подкрепена старите хиени, оплюскали и опропастили нашия град? МИСЛЕТЕ С РАЗУМА, НЕ СЪС СЪРЦЕТО. И в живота, и в бизнеса големите емоции водят до провал и разочарования. Когато човек избира, трябва да го прави хладно, все едно прави сделка, а не все едно се жени за любовта на живота си.
+2
 
 
Георги Титюков е според мен най-подходящата от досега номинираните кандидатури за кмет. Независим, с огромен административен опит, отзивчив, млад и възрастта му на практика изключва евентуални връзки с Държавна сигурност, което е изключително важно за пловдивския избирател. Успех!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
От цялата информация и коментарите под нея, единствено ясно е само едно - Чомакът нещо много е паднал финансово. Щом горкичкият е тръгнал по гуменки положението му хич не е розово и нищо чудно да го видим и на други издигания на кандидатури та белким намаже нещо.
+7
 
 
Една от най-добрите кандидатури.Ето за това си заслужава да гласува човек. Браво Титюков и успех на изборите.
+6
 
 
Много съм щастлив, че Георги Титюков се кандидатира за кмет на Пловдив. През годините на демокрация, никой до сега не е направил толкова за спорта в Пловдив, колкото Титюков. Определено аз и всички мои приятели ще го подкрепим на местните избори.
+4
 
 
Абсолютно съм съгласна с Резон! Днес в залата беше се изсипало автентичното СДС. Видях Здравко Зафиров, Ангел Пописаков, Никола Ендрев, Пенка Врачева, Любен Апостолов и много други. И преди и сега Титюков доказа, че няма олигарх, който да стои зад него, защото не сключва безпринципни сделки.
+2
 
 
Нека да се разберем. Присъствието на Чомаков и Кошлуков не е в никакъв случай опит те да излязат отново на политическата сцена! Просто господин Титюков по този начин им благодари за това, че преди около 20 години те са го въвели в СДС, а по-късно и в управлението на града! Това е просто един човешки жест на уважение и нищо повече! Прави му чест, че не забравя откъде е тръгнал! Днес Георги Титюков е надпартиен кандидат! Не забравяйте това! Няма нито един олигарх, който да стои зад неговата кандидатура!
+5
 
 
Най-накрая един свестен кандидат, който въпреки, че е млад има сигурно над 15 години опит в район "Център" и общината. Ходил съм лично при него и съм много доволен, че ме прие веднага, като само изчаках малко, защото в кабинета му имаше някакви хора от колоезденето ли бяха, от гребането ли не разбрах, и най-важното, че ми обърна внимание и ми разреши проблема. Аз съм локомотивец, до колкото знам той е ботевист, но въпреки това направи трафопост на стадион "Локомотив" и сега ще правят терен от изкуствена трева за децата до стадиона. Негова е и заслугата да отпуснат по 950 000 лева за двата стадиона на Локо и Ботев, като знам, че се смениха толкова управи на града в последните 20г. и никой не направи нищо, как да не го подкрепя? Г-н Титюков желая Ви успех!!!
на 03.07.2011 г.
+2
 
 
Аз също имам симпатии към Титюков,но подобно на corall съм притеснен от присъствието на Кошлуков и Чомаков-тези двамата са изключително опасни и появата им на политическата сцена в Пловдив крие огромни рискове!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: